Petite Friture behang

Petite Friture behang is avontuurlijk en laat je constant kijken naar de prachtige printen. Het behang is gemaakt van sterk vliesmateriaal waardoor je dit behang eigenlijk in elk interieur wel kwijt kunt. Maar wat is het voordeel van vliesbehang? Je kunt het in elk geval eenvoudig aanbrengen op de muur. Dat is nog niet alles, want je kunt het met water makkelijk afnemen en weer eenvoudig van de muur halen mocht het toch niet helemaal naar je smaak zijn. Een mooi voorbeeld van vliesbehang is het Petite Friture Jungle behang. In dit behang ontdek je eigenlijk elke keer weer wat nieuws. Wat voor mooie dingen heb jij al kunnen ontdekken in dit Petite Friture behang? . Droom jij maar vast lekker weg vanaf je bank, of lekker in je bedje.

Actie: 5+1 gratis op selectie stoelen en krukken van Petite Friture

Bij aankoop van zes stoelen en krukken uit de Week-end collectie en Fromme collectie van Petite Friture ontvang je nu het zesde exemplaar gratis. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture behang: lekker gevarieerd

Houd je van variatie? Dan is het Petite Friture Variations 1 behang wel een behangsoort die past bij jouw smaak. Ken je dat moment? Dat moment dat je even heerlijk aan het wegdromen bent, of naar de horizon staart. En dat terwijl de zee toch ver weg is? Met dit behang is het staren naar de horizon tegenwoordig ook vanaf de bank mogelijk. De wolkvormige patronen en stipjes verloopt van donker naar heel licht. Zo kun je urenlang dromen en fantaseren over wat er achter die horizon ligt. Om een beetje variatie te creëren, kies je vervolgens voor het Petite Friture Dots behang. Je hebt in elk geval zelf de keuze om het patroon van donker naar licht of van licht naar donker te laten verlopen.

Petite Friture behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij al het Petite Friture behang kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek behang van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het behang van Petite Friture, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.