Petite Friture Francis

Vanwege het succes van de spiegels, is de uit de Petite Friture collectie uitgebreid met tafels. De unieke wandspiegels en koffietafels zijn het resultaat van een experiment met pigmenten. Dit maakt elk item uit de collectie is een kunstwerk om te zien. De prachtige, heldere en diepe kleuren die zacht overkomen door het waterverfeffect weerkaatsen fraai tegen de achtergrond. De achterkant van elke spiegel heeft de vorm van een tol waardoor hij gekanteld hangt zoals sommige Venetiaanse spiegels. Je vindt zowel de spiegels als de tafels in verschillende formaten waardoor ze in elke ruimte perfect passen. Wat ook gaaf is, is om ze te combineren met elkaar. Heb je een ruimte waar je een mooie opvulling voor zoekt? Combineer dan bijvoorbeeld de Francis spiegel large met de Francis salontafel large voor een harmonieus totaalplaatje.

Actie: 15% korting op de Week-end en Fromme collectie van Petite Friture

Je ontvangt nu korting op de gehele Week-end en Fromme collectie van Petite Friture.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Petite Friture en de geweldige Constance Guisset

Voor wie Constance Guisset niet bekend in de oren klinkt, geven we een hint: Vertigo. Dat zegt natuurlijk al meer dan genoeg, want deze designer is gewoon simpelweg te gek. Ze ontwierp in 2010 een van de bestverkopende Vertigo hanglampen waarvan het design bij iedereen is ingeprint. Dus als we het hebben over geniaal, dan hoeven we denk ik niet uit te leggen wie daaronder valt. Ze werkt samen met prachtige merken en dat heeft ervoor gezorgd dat je niet meer om haar heen kan. De Française startte haar studio in 2009 en haar werken staan bekend om hun ergonomie, delicatesse en verbeelding. Drie aspecten die haar designs magisch en uniek maken. Dat geldt natuurlijk ook voor de Francis collectie van Petite Friture.

Ware kunstwerken: Francis spiegels van Petite Friture

Kunst aan de muur hangen is altijd een lastige opgave, want wat wil je nou precies hebben? En is het leuk en mooi voor een langere tijd? Daar biedt de spiegel collectie van Petite Friture de perfecte oplossing voor. Neem bijvoorbeeld de Francis spiegel extra large. Een prachtig kunstwerk dat tijdloos is en nooit hetzelfde. Mensen zijn prachtig en met deze spiegel wordt ieder persoon die langs de spiegel loopt of er gebruik van maakt voor een korte tijd onderdeel van het kunstwerk aan jouw muur. Daarnaast is deze kunstige spiegel niet alleen op decoratief vlak een aanwinst. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor het gebruik van de spiegel. Een spiegel heeft namelijk iedereen wel in zijn huis, maar nu kan je hem gebruiken voor meer dan alleen de functie.

Petite Friture Francis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Francis collectie van Petite Friture kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Petite Friture. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.