Petite Friture Lanterna

De Petite Friture Lanterna collectie bevat lampen die groter doen lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Gelukkig heb je sowieso de keuze uit drie verschillende formaten waardoor er vast een passend formaat bij zit voor in jouw huis. De Petite Friture Lanterna hanglamp small is de kleinste van het stel. De naam en de kap van deze lamp ogen in eerste instantie misschien wat simpel, maar niets is minder waar. De gebogen draden om de kap heen maken de lamp optisch gezien groter. Je kunt hem bestellen in de kleuren wit en zwart. Deze kleuren kun je ook prima met elkaar combineren. Wie weet staat deze lamp wel prachtig in het wit in combinatie met de grootste lamp uit deze familie, maar dan in het zwart. Zie je het al voor je? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture Lanterna: luchtig en prachtig tegelijk

Als je de Petite Friture Lanterna hanglamp medium aan doet, dan ben je in een oogopslag verliefd. De gouden binnenkant van de kap weerschijnt het licht op een bijzondere manier waardoor je in elk geval zeker extra sfeer creëert in je interieur. Heb je wel eens goed gekeken naar deze lamp? Het is net een lantaarn of lampionnetje, maar dan in een modern jasje gestoken. Om de familie compleet te maken, kun je ook nog kiezen voor de Petite Friture Lanterna hanglamp large. Ben je op zoek naar een geheel? Dan kun je deze Petite Friture lampen ook perfect met elkaar combineren. Bijvoorbeeld in je woonkamer of juist in de werkkamer. Eigenlijk kun je ze bijna in elke ruimte wel kwijt. Lekker makkelijk!

Petite Friture Lanterna bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij elke Petite Friture Lanterna lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Lanterna serie van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.