Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Petite Friture

De oprichter van Petite Friture zag letterlijk en figuurlijk het licht in 2009. Dat was het jaar waarin dit jonge Franse designlabel werd opgericht. Amélie du Passage is de vrouw achter het succes van dit merk. Het viel haar op dat de consument behoefte heeft aan design, maar dat de schakel tussen de klant en de producent mist. Met Petite Friture probeert zij dit gat te ondervangen door goed naar verschillende ontwerpers te luisteren. Het is daarom belangrijk dat de producten van Petite Friture voldoen aan de wensen van de klant, maar dan wel hun functionaliteit behouden. De schitterende producten vertellen allemaal een uniek verhaal dat ontstaat door een gevarieerd ontwerpersteam die inmiddels uit meer dan dertig personen bestaat. De eigenzinnige en originele collectie bevat naast verlichting ook verschillende woonaccessoires en meubels. Weet jij het al?

Fraaie Petite Friture Mask spiegels

De grootste van het stel is de Petite Friture Mask Oval spiegel. Deze spiegel heeft een breedte van 90 centimeter en gaat maar liefst 120 centimeter de hoogte in. Door de grootte van deze spiegel eist hij een belangrijk deel van je interieur op. En dat is heel fijn, want het is een plaatje om naar te kijken. Kun je geen genoeg krijgen van deze spiegels? Dan stellen we je ook graag voor aan de Petite Friture Mask Hexagon spiegel. Hij verdient een mooie plek in je woonkamer, slaapkamer of hal. Je kunt de spiegels uit deze collectie ook perfect met elkaar combineren. Zo creëer je een prachtige wand vol spiegels. Alle spiegels uit deze collectie zijn gemaakt van glas.

Petite Friture Mask bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Petite Friture Mask collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.