Petite Friture spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van dit land? Kijk maar snel in een van de Petite Friture spiegels en het antwoord ligt voor je klaar. De Mask collectie van Petite Friture helpt je graag een handje met het uitkiezen van een spiegel die je mooi vindt. Neem eens een kijkje in de Petite Friture Francis spiegel extra large. Deze spiegel van Petite Friture is meer dan alleen een spiegel: het is een waar kunstobject! De simpele vormgeving zorgt voor een retro look, maar past tegelijkertijd in elke interieurstijl. Kun je geen genoeg krijgen van deze Petite Friture spiegels? Dan vind je de rest vast ook heel mooi. Het wordt nog leuk om deze spiegels te kijken.

Actie: 15% korting op de Week-end en Fromme collectie van Petite Friture

Je ontvangt nu korting op de gehele Week-end en Fromme collectie van Petite Friture.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen van de accessoires, lampen en meubels te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Magische Petite Friture spiegels

De Petite Friture Francis spiegel large heeft wat magisch over zich. Heb jij het al kunnen ontdekken? Deze spiegels zijn geïnspireerd op een experiment waarbij pigmenten verdwijnen op water. De levendige, diepe kleuren slagen er elke dag weer in om je een beetje op te fleuren wanneer je voor deze spiegel staat. Hij is er in twee varianten: een blauwige en een rozige gloed. Je kunt natuurlijk ook voor een maatje kleiner kiezen: de Petite Friture Francis spiegel small. Je kunt je hal met deze spiegel goed opfleuren, maar dat geldt eigenlijk net zo goed voor je woonkamer of je slaapkamer. Waar zie jij deze spiegel graag hangen?

Petite Friture spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke spiegel van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een spiegel van Petite Friture, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.