Naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture wandlampen: achter de schermen   

Deze Petite Friture wandlampen collectie uit de Grillo familie verstoppen zich eigenlijk achter de schermen, maar geven jou ondertussen toch het licht wat je wenst. De Petite Friture Grillo wandlamp small met snoer is eigenlijk een bijzonder én mysterieus exemplaar. Aan de ene kant stelt deze lamp je alles tentoon, maar aan de andere kant weet je toch niet goed wat er achter de schermen gebeurt. Een tikkeltje geheimzinnig dus. Dat is nu precies waar deze lamp zijn schoonheid aan te danken heeft. Een ding is zeker, met deze wandlamp vrolijk je je woonkamer wel op door de vrolijke kleurtjes waarin hij verkrijgbaar is: geel, groen, roze en wit. De Petite Friture Grillo wandlamp large met snoer is de grote broer van de kleinere variant. Zij zijn wel graag samen en dat is geen enkel probleem, want je kunt ze prima samen aan de wand hangen.

Petite Friture wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandlamp van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Petite friture wandlampen collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.