Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het begin van Petite Friture

Het designmerk Petite Friture is in 2009 opgericht door Amélie du Passage. Het merk werd opgericht met als doel om jonge designers een podium te geven en samen aan creatieve, bijzondere collecties te werken. Missie geslaagd, wat ons betreft! Het viel de oprichtster op dat de consument interesse had in design en dat ook de productie van bijzondere meubels aanwezig was. Wat alleen ontbrak volgens haar was de verbinding van het product met de klant. Dit betekent dat bijvoorbeeld een wandplank niet alleen de aandacht trekt, maar ook nog steeds functioneel moet zijn. Petite Friture probeert niet de indruk te wekken dat zij een nieuwe gebruikswijze hebben uitgevonden. Het designlabel maakt producten die net iets spannender zijn dan de rest, zonder de functionaliteit van het product uit het oog te verliezen.

Stijlvolle Loop wandplanken van Petite Friture

Amandine Chhor heeft beeldschone producten ontworpen voor onder andere Petite Friture. Een van de prachtige ontwerpen zijn de wandplanken uit de Loop collectie. De wandplanken uit de serie zijn gemaakt van gesoldeerd staaldraad en geeft de wandplank een gevoel van gewichtloosheid. De collectie bestaat uit verschillende vormen en maten. Een grote wandplank nodig voor bijvoorbeeld boven je bed? Dan is de Petite Friture Loop wandplank large perfect. Met een breedte van 160 centimeter en een dikte van 15 centimeter kun je genoeg spulletjes kwijt. Is de wandplank toch een maatje te groot? Bekijk dan eens de Petite Friture Loop wandplank corolla. Naast de goede opbergkwaliteit is de wandplank ook een klein kunstwerk.

Petite Friture wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.