Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van verlichting tot verbetering

Bij het horen van de naam Philips denk je waarschijnlijk direct aan verlichting. Hoewel dit merk inderdaad bekend is geworden als producent van gloeilampen, is Philips uitgegroeid tot een onderzoekslaboratorium met internationaal aanzien. Al vrij snel behoorde het bedrijf tot de grootste fabrikanten van gloeilampen in de wereld. Toen Philips in 1924 startte met een eigen onderzoekslaboratorium, werd de focus verlegd naar innovatief ontwerp. Door de jaren heen is de lijst met uitvindingen alleen maar gegroeid. Zo was Philips onder andere betrokken bij de productie van röntgenapparatuur, televisies, elektrische scheerapparaten, cassettebandjes en cd’s. Vandaag de dag is Philips nog steeds één van de koplopers als het gaat om innovatie en het verbeteren van bestaande ontwerpen. Philips Hue is hier een uitstekend voorbeeld van.

Laat zien hoe je je voelt

Philips Hue, zo heet de nieuwe collectie verlichting van het designlabel uit Eindhoven. Het bijzondere aan Philips Hue is de combinatie van draadloze ledverlichting met intelligente technologie. Dankzij de ontwikkeling van een speciale Philips Hue applicatie kun je de verlichting in de kamer simpelweg met je smartphone of tablet besturen. Met de gratis applicatie voor Iphone en Android kun je iedere lamp in huis in werkelijk alle kleuren uit het spectrum laten stralen. Deze applicatie is dus de sleutel tot het veranderen van de sfeer, bepalen van de stemming en het uitkiezen van de perfecte lichtkleur. Een dierbare foto op je telefoon? Sleep hem naar de applicatie en zie hoe de kamer verandert in de zonsondergang of strakblauwe middag van toen.

Philips maakt het leven lichter

Philips stelt de gebruiker centraal. Dit betekent dat de designproducten ontworpen zijn om het de gebruiker zo gemakkelijk of aangenaam mogelijk te maken. Door producten te bedenken die mensen helpen om gezond te blijven en te genieten van het leven, onderscheidt Philips zich van andere designmerken. Alleen al de verlichting is erop toegespitst om het leven zo fijn mogelijk te maken. Wat dacht je van een geruststellende lichtkleur op de kinderafdeling van een ziekenhuis of de Philips CityTouch waarmee Rotterdam ’s avonds verlicht wordt?Maar ook bij jou thuis profiteer je van de goede eigenschappen van Philips verlichting. De energiezuinige badkamerlampen weerspiegelen het licht op een natuurlijke manier die vergelijkbaar is met het licht van de zon. Dat is prettig wakker worden! Bovendien hebben deze Philips lampen dankzij de ledlichtbronnen een levensduur van minimaal 15.000 uur. Kortom, de designproducten van Philips maken het leven lichter.

Philips bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Philips. Dat betekent dat wij bijna alle verlichting van Philips kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Philips en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Philips. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Philips verlichting veilig en vertrouwd online bestelt.