Van verlichting tot verbetering

Bij het horen van de naam Philips denk je waarschijnlijk direct aan elektronische (keuken)apparatuur. Hoewel dit merk bekend is geworden als producent van gloeilampen, is Philips uitgegroeid tot een onderzoekslaboratorium met internationaal aanzien. Al vrij snel behoorde het bedrijf tot de grootste fabrikanten van gloeilampen in de wereld. Toen Philips in 1924 startte met een eigen onderzoekslaboratorium, werd de focus verlegd naar innovatief ontwerp. Door de jaren heen is de lijst met uitvindingen alleen maar gegroeid. Vandaag de dag is Philips nog steeds één van de koplopers als het gaat om innovatie en het verbeteren van bestaande ontwerpen. Philips Hue is hier een uitstekend voorbeeld. De slimme lampen geven eindeloos veel mogelijkheden in huis en buitenshuis. Via draadloze dimmers, bewegingssensoren of je eigen smartdevice kun je op een slimme manier het licht bedienen.

Philips Hue maakt het leven lichter

Philips Hue, zo heet de collectie in smartverlichting van het designlabel uit Eindhoven. Het bijzondere aan Philips Hue is de combinatie van draadloze ledverlichting met intelligente technologie. Dankzij de ontwikkeling van een speciale Philips Hue app kun je de verlichting in de kamer simpelweg met je smartphone of tablet besturen. Met de gratis app voor iPhone en Android kun je iedere lamp in huis in werkelijk alle kleuren uit het spectrum laten stralen. De Philips Hue app is dus de sleutel tot het veranderen van de sfeer, bepalen van de stemming en het uitkiezen van de perfecte lichtkleur. Philips heeft drie typen verlichting: Hue White, White Ambiance en White & Color ambiance. De Hue White lampen kun je eenvoudig bedienen en geven wit licht dat je kunt dimmen. White Ambiance typeert zich door dimbaar warm tot koelwit licht met de keuze uit maar liefst 50.000 tinten witlicht. Met White & Color ambiance heb je de mogelijkheid om allerlei scenes te creëren door de keuze uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Deze typen verlichting vind je terug in zowel de lichtbronnen als de armaturen.

Hoe werkt Philips Hue?

Om Philips Hue te gebruiken, bevestig je een soort kastje op een onzichtbare plaats aan de muur. Dankzij deze speciale ‘bridge’ wordt de ledverlichting in huis en buiten huis aan de gratis en speciale Philips app gekoppeld. De starterkit bestaat uit een drietal lampen en de bridge. De lichtbronnen die je voor Philips Hue nodig hebt, kunnen in normale fittingen worden gedraaid. Per ‘bridge’ kun je tot vijftig individuele lampen bedienen. Zo kun je de verlichting niet alleen bedienen als je thuis bent, maar bijvoorbeeld ook als je onderweg naar huis bent en alvast een aantal lampen aanzet zodat je niet in het donker thuis komt. De Philips Hue collectie is uitgebreid met nieuwe lichtbronnen welke je kunt besturen én dimmen via Bluetooth. Hiervoor heb je de bridge niet nodig. Via een Google Assistant, Amazon Alexa of Apple Homekit kun je een of meerdere lamp(en) inschakelen door ertegen te praten. Met Philips Hue bepaal je zelf of je één, meerdere of alle lamp(en) tegelijkertijd bestuurt. Bovendien kun je met de My Hue portal je verlichting vanuit iedere plek ter wereld bedienen. Geen gedoe meer met tijdsschakelaars vlak voor vertrek! Vanaf je vakantieadres zet je een aantal lampen aan zodat het lijkt alsof je thuis bent.

Philips Hue bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Philips Hue. Dat betekent dat wij alle lampen van Philips Hue kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Philips. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.