Naar boven
Sorteren op

1-36 van 39 producten

Haal innovatie naar buiten met Philips Hue buitenlampen

Het bedrijf Philips kennen we natuurlijk allemaal als één van de meest succesvolle bedrijven in Nederland. Het bedrijf staat erom bekend altijd bezig te zijn met het maken van producten die mensen nodig hebben in hun dagelijks leven en binnen dat kader zijn ze veel bezig met innovatie. Het perfecte recept voor ultiem gebruikersgemak als je het ons vraagt. Philips Hue is het perfecte schoolvoorbeeld van deze twee aspecten. Met de slimme Philips Hue verlichting is de schakelaar die met draden verbonden is aan een lamp bijvoorbeeld verleden tijd. De Philips Hue lampen bedien je namelijk op afstand via de app. En met bedienen bedoelen we niet alleen maar simpelweg aan of uit, je kunt de zelfs de kleur en de warme tint van het licht veranderen en verschillende lichtscenes instellen. Juist en dit is dus precies de reden waarom mens en innovatie perfect samenkomen bij deze lampen van Philips Hue.

Philips Hue buitenlampen die bij jouw tuin passen

De collectie buitenlampen van Philips Hue bestaat uit verschillende stijlvolle modellen. Neem bijvoorbeeld de Philips Hue Turaco White sokkellamp hoog LED. Dit is een stoere vierkantvormige sokkellamp die je tuin voorziet van sfeervol licht en er daarnaast op zichzelf ook heel mooi en minimalistisch uitziet. Maar ook de buitenspotjes zijn super handig. Neem bijvoorbeeld de Philips Hue Lily spot LED set van 3 IP65: een set met daarin drie spots die je gemakkelijk richt op de te belichten plekjes in de tuin. Omdat de spotjes redelijk klein zijn, vallen ze bovendien niet op. En ten slotte natuurlijk: de Philips Hue buitenlampen zijn volledig weerbestendig en gaan dus jaren mee.

Philips Hue buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Philips Hue. Dat betekent dat wij alle Philips Hue buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.