Snoerboer Picknick strijkijzersnoer rood
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Snoerboer Picknick strijkijzersnoer rood

  Omschrijving

  Dit is het Snoerboer Picknick strijkijzersnoer rood.

  De zon hoeft er eigenlijk niet eens voor te schijnen. Van het Picknick rood strijkijzersnoer van Snoerboer krijg je een instant vrolijk gevoel. Het strijkijzersnoer heeft een vrolijk zigzag patroon in de kleuren van een picknick kleed. Of een rolladetouwtje. Stiekem krijgen wij hier behoorlijk honger van.

  Het Picknick strijkijzersnoer van Snoerboer is leverbaar op 2, 3, 4 of 6 meter lengte. De diameter van het snoer is 5,5 millimeter. Het snoer is met rode en witte stof omwonden. Dit snoer is tweepolig, zonder aardedraad. Let wel op, tweepolige snoeren zijn niet geschikt voor geaarde apparaten zoals broodroosters, strijkbouten of radio’s. Lampen zijn meestal niet geaard, maar controleer voor de zekerheid of jouw lamp geaard is.

  Zoek je naast de Picknick rood strijkijzersnoer van Snoerboer een andere snoer van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Snoerboer. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Picknick rood strijkijzersnoer, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Specificaties

  Merk Snoerboer
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Plastic, Stof
  Garantie In overleg
  Herkomst Nederland
  Opmerking Het aantal meter dat je in je winkelwagentje plaatst, krijg je in één stuk snoer thuis.

  Sfeerafbeeldingen

  Snoerboer Picknick strijkijzersnoer rood
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven