Menu Pipe theelicht horizontaal
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Menu Pipe theelicht horizontaal

Omschrijving

De Pipe waxinelicht horizontaal is ontworpen door Pernille Vea voor Menu.

Zomerse avonden worden extra lang met het Pipe waxinelicht horizontaal van Menu. Dit gietijzeren windlicht prik je daar waar je het sfeervolle licht ervan wilt hebben. Aan het Pipe waxinelicht horizontaal zit een scherpe spies, die je bijvoorbeeld in een boom of de schutting kunt prikken. Met glazen houder, zodat het waxinelicht blijft branden, ook als er een licht briesje staat.

Zoek je naast de Pipe waxinelicht horizontaal van Menu een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Menu. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Pipe waxinelicht horizontaal, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

EAN 5709262953127
Afmetingen (h) 17 x (Ø) 5 cm
Ruimte Geschikt voor buiten
Materiaal Gietijzer
Garantie 1 jaar
Ontwerper Pernille Vea
Merk Menu
Productsoort (filter) Menu theelichten, Menu accessoires
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Menu Pipe theelicht horizontaal
Menu Pipe theelicht horizontaal

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven