Naar boven

Plumen lichtbronnen

De serie Plumen lichtbronnen bestaat uit vier verschillende lampjes. Wanneer de lichtbronnen uitstaan, stelen ze al de show door hun bijzondere vormen. Deze bijzonder gevormde lampen laten de standaardvormen daarbij ver achter zich. Ze hoeven dan ook zeker niet verhuld te worden door een lampenkap. Zo zal de Plumen 003 hanglamp set LED met zijn gouden facetten de warme kleur van kaarslicht nabootsen. Je kunt hem zelfs wat harder of minder hard laten stralen doordat hij dimbaar is. De vorm van de Plumen 001 lamp is ook niet mis. Hang hem aan een lichtsnoer en je bent al klaar. Maar dat is nog niet het enige, de lamp is ook nog eens superenergiezuinig. De baby uit de collectie is de Plumen Baby Plumen 001 hanglamp. Doordat hij net wat kleiner is, is hij leuk te combineren met zijn grotere maatjes.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Designverlichting van Plumen

Glazen buizen kun je buigen in meerdere kronkelende vormen. Dit heeft het verlichtingsmerk Plumen niet twee keer tegen zich laten zeggen. Want waarom zijn er maar een paar verschillende vormen terwijl er zo ontzettend veel fabrikanten zijn? Plumen heeft zich daar dus niet door laten leiden. Er zijn namelijk een aantal aantrekkelijke lampen en lichtbronnen ontworpen en geproduceerd door het Engelse merk. Wel zijn de lampen duurder dan de gemiddelde lamp. Maar daar krijg je veel kwaliteit, mooi licht en een langere levensduur voor terug. Naast het licht zelf ontwerpt Plumen ook stijlvolle snoeren met fittingen waarin je de lampen kan hangen. Zo maak je het plaatje compleet.

Groen licht met Plumen lichtbronnen

Tegenwoordig wordt er enorm veel op het klimaat gelet in de hele wereld. Energiegebruik is hier een onderdeel van. Er wordt namelijk veel te veel onnodige energie verbruikt en dit moet minder. Plumen draagt bij aan het verminderen door hun verlichting erg energievriendelijk te maken. De lampen van Plumen gebruiken tachtig procent minder stroom dan normale gloeilampen. Naast de stroom gaan ze ook nog eens acht keer langer mee dan de gemiddelde lamp. De lampen zijn dus in elk opzicht supergunstig als het gaat om energie. Ze zijn ook nog eens prettig om naar te kijken door het mooie licht wat ze uitstralen. De Plumen Plumen 002 lichtbron is een voorbeeld van zo’n unieke energiezuinige designlichtbron.

Plumen lichtbronnen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Plumen. Dat betekent dat wij alle Plumen lichtbronnen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Plumen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Plumen
Filters
Productsoort
Lichtbron
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad