Studio Ditte Poëzieplaatjes behang
Nog 2 in voorraad
€ 135

van € 135

Special Price € 101,25

€ 33,75 voordeel
Of € 96,19 bij Bancontact
Benieuwd naar dit behang?

Ben je geïnteresseerd in dit behang? Vul hieronder je naam en adres in, plus de naam van het behang waar je interesse in hebt. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Vraag een staal aan
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Studio Ditte Poëzieplaatjes behang

Omschrijving

Het Poëzieplaatjes behang is van het merk Studio Ditte.

Vintage plaatjes komen uit dierbare poëziealbums gevuld met vervaagde gedichtjes. Meisjes met strikken, witte duiven, en vergeet-mij-nietjes vormen samen dit poëtische behang. Een fijn behang bestemd voor hippe kamers. Ben je geïnteresseerd in het Poëzieplaatjes behang van Studio Ditte? Neem dan even contact met ons op: 03 80 83 705 of info@flinders.nl. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe. 

Het behang is een hoge kwaliteit vliesbehang. Het FSC gecertificeerde vliesbehang is heel sterk, kleurvast en met water afneembaar. Het behang is biologisch afbreekbaar en wordt op een duurzame manier geproduceerd. Het behang wordt geleverd als 2 banen van 3 meter hoog en 48,5 centimeter breed. Het patroon herhaalt zich na 3 meter Ben je geïnteresseerd in het Poëzieplaatjes behang van Studio Ditte? Neem dan even contact met ons op: 020 30 30 630 of info@flinders.nl. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Zoek je naast de Poëzieplaatjes behang van Studio Ditte een andere behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Poëzieplaatjes behang, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Vliesbehang
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk Studio Ditte
Productsoort (filter) Studio Ditte behang
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Hoeveel rollen heb ik nodig
Afmetingen (l) 600 x (b) 48.5 cm
Opmerking Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Het behang is met water afneembaar

Sfeerafbeeldingen

Studio Ditte Poëzieplaatjes behang
Studio Ditte Poëzieplaatjes behang
Studio Ditte Poëzieplaatjes behang
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven