Pols Potten Vase 3D rose vaas
2-4 weken

Speciale actie: Bij aankoop van een Pols Potten product, ontvangt u tijdelijk de Croaking Frog cadeau. De kikker wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen zolang de voorraad strekt.

 
€ 123
Of € 116,85 bij Bancontact
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Pols Potten Vase 3D rose vaas

Omschrijving

Dit is de Pols Potten Vase 3D rose vaas.

De Vase 3D rose vaas van Pols Potten is een plaatje om te zien met haar delicate bloemenpracht aan de buitenkant van de vaas. Zo mooi, dat je er eigenlijk er geen bloem meer aan hoeft toe te voegen. Doe je dat wel, dan komt het extra mooi uit in deze vaas. En het mogen natuurlijk ook andere bloemen dan rozen zijn.

De Pols Potten Vase 3D rose vaas heeft een diameter van 30 centimeter en een hoogte van 37 centimeter. De vaas is gemaakt van porselein, met daarop details in de vorm van rozen. Het porselein is wit geglazuurd. De details zijn met de hand gemaakt, en liggen in reliëf op de vaas. Deze vaas is niet geschikt om buiten neer te zetten.

Zoek je naast de Vase 3D rose vaas van Pols Potten een andere vass van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Pols Potten. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Vase 3D rose vaas, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Porselein (aardewerk)
Herkomst Nederland
Merk Pols Potten
Productsoort (filter) Pols Potten vazen
Afmetingen (h) 37.00 x (Ø) 30.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Pols Potten Vase 3D rose vaas

Klantenreviews

Voor een bijzondere vaas kan ik altijd bij Flinders terecht!
Yves 3 december 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven