Pols Potten dienbladen

Met de Pols Potten dienbladen word je op je wenken bedient. De dienbladen van Pols Potten zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook nog eens hartstikke praktisch. Het maakt niet uit voor welke dienbladen je kiest, want ze worden in elk geval geleverd in een set van drie. Hierdoor heb je altijd een maat dienblad bij de hand die precies goed is. De diameters van deze dienbladen variëren van 40 centimeter tot en met 51 centimeter. Om het nog meer naar je wens te maken, kun je ook kiezen uit de kleuren koper en aluminium. Voor welk dienblad je ook gaat, ze zijn allemaal voorzien van een uniek reliëf die zijn bewerkt met een hamer. De deuken deren dit dienblad hoe dan ook niet. Hij blijf je in elk geval graag bijstaan wanneer je wat eten en drinken serveert. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pols Potten: uniek Nederlands design

Pols Potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert Pols Potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. Kernwaarde van het merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die Pols Potten kenmerkt. Pols Potten streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van Pols Potten zijn de Wire salontafel, Wheat Straw Sphere Vaas, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park. Tip: bekijk ook eens onze Pols Potten Outlet!

Pols Potten dienbladen: familie, of toch niet?

We hebben al heel wat verteld over de Pols Potten dienbladen, maar toch stellen we je graag nog even persoonlijk voor aan deze beauty’s. Het Pols Potten Copper Tray set dienblad is de set die bestaat uit drie koperen dienbladen. Wie weet komt deze kleur niet echt tot zijn recht in je huis. Dan kun je altijd nog kiezen voor aluminium met een laagje nikkel: het Pols Potten Nickel Tray set dienblad. Deze dienbladen kun je gebruiken om eten en drinken te brengen naar de plek waar je het nodig hebt. Toch kun je een van de dienbladen ook een mooi plekje geven op je salontafel of bijzettafel. Zet er wat kaarsjes op, steek ze aan en geniet van een sfeervolle avond. Zie je het al voor je?

Pols Potten dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij alle Pols Potten dienbladen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Pols Potten dienblad en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Pols Potten dienblad, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven