Naar boven

Pols Potten hanglampen

Ben je op zoek naar een unieke Pols Potten hanglamp? Dan is er in elk geval genoeg keuze voor je. De prachtige ontwerpen van dit Nederlandse merk doen het namelijk fantastisch in elk interieur. De Pols Potten Bufferlamp hanglamp doet in eerste instantie misschien een beetje denken aan een melkbus. De buitenkant van de kap is van porselein en de binnenkant is bedekt met goudkleurig glas. Dit zorgt voor een mooi en zacht licht dat prachtig gereflecteerd wordt. En wat dacht je van de Pols Potten Diamond hanglamp medium? Hij heeft een open frame dat gebaseerd is op de scherpe hoeken van een geslepen diamant. Schittert zo’n Pols Potten hanglamp binnenkort bij jou in huis? Wij geven je groot gelijk! 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Pols Potten: Uniek Nederlands Design

Pols Potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert Pols Potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. Kernwaarde van het merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die Pols Potten kenmerkt. Pols Potten streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van Pols Potten zijn de Wire salontafel, Wheat Straw Sphere Vaas, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park. Tip: bekijk ook eens onze Pols Potten Outlet!

Prachtig design: Pols Potten hanglamp

Ben je fan van de diamanten Pols Potten? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt namelijk ook kiezen voor een andere variant: de Diamond hanglamp small. Zwart, koper en messing zijn de kleuren waarin je deze blikvanger kunt kopen. Door het open frame wordt er een uniek licht afgegeven. Heerlijk sfeervol en gezellig tegelijk. Hij is er ook in een grotere variant: de Diamond hanglamp large. Heb jij al een mooi maatje voor ogen? De Pols Potten Bufferlamp hanglamp zilver is er ook met een anders gekleurde binnenkant. De naam heeft het al verklapt, want de binnenkant is (jawel!) zilver. Door de weerspiegeling van het glas schijnt er een helder, fris lucht door je woonkamer, of slaapkamer. Genieten maar! Er is nog een exemplaar waar we je graag kennis mee laten maken: de Pols Potten Woven hanglamp. Een prachtig vormgegeven lamp die zich eigenlijk in elke ruimte wel thuis voelt.

Pols Potten hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij elke Pols Potten hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Pols Potten en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Pols Potten hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.