Naar boven

Pols Potten Hippy

De Pols Potten Hippy collectie is er één die je niet mag missen. De producten uit deze serie brengen graag elke dag wat meer kleur aan je leven. En dat begint al in de ochtend als je gaat ontbijten en gebruikmaakt van de Pols Potten Hippy mok set 4 stuks. Deze set bestaat uit een viertal mokken die goed van pas komen als je jezelf verwent met bijvoorbeeld melk of verse jus d’orange. Eigenlijk maakt het niet uit wat je uit deze mokken drinkt, want van elk moment maken deze mokken een gezellige, vrolijke gelegenheid. Zo kun je deze mokken ook prima inzetten voor je favoriete thee om even bij te komen of om jezelf op te warmen. Het is niet erg als je geen ruimte meer hebt in je keukenkastjes, want deze mokken mogen gezien worden. Je kunt ze daarom gerust in het zicht zetten in je keuken of in een open kast. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pols Potten design

Pols Potten staat voor uniek Nederlands design waarin die traditionele designstijl in elk van hun producten weer terugkomt. Dit Nederlandse merk werkt samen met verschillende ontwerpers waardoor de collectie keer op keer erg divers is. Zo blijven de nieuwe collecties van Pols Potten je telkens weer verrassen. Pols Potten wil vooral uniek zijn in wat zij op de markt brengt. Daarom staan innovatie, helderheid en die typische Hollandse humor en ironie hoog in het vaandel. Niet voor niets dat de producten van Pols Potten herkenbaar moeten zijn voor het Nederlandse publiek. De collectie van Pols Potten is vrij divers met meubels, lampen en woonaccessoires. Alle producten maken je huis graag vrolijk én persoonlijk. Zo heb je eigenlijk alle ingrediënten binnen handbereik om een gezellig, sfeervol geheel van je woning te maken samen met de producten van Pols Potten.

Vrolijk Pols Potten Hippy servies

Door de vrolijke kleurtjes die in elk van de producten uit deze collectie terugkomt, is het een genot om ernaar te kijken. Het wordt nog veel leuker wanneer je deze producten gebruikt. De Pols Potten Hippy bord set 4 stuks kun je goed gebruiken tijdens het ontbijt of je lunch. Ze hebben een doorsnee van 20 centimeter en zijn daarom net wat te klein voor het diner. Al ligt je lievelingsmaaltijd niet op je bord, dan kunnen we je garanderen dat het nog steeds een feestje is om van deze borden te eten. Eet jij graag kwark, yoghurt of bolletjesijs? Dan kan de Pols Potten Hippy kom set 4 stuks je goed van dienst zijn. Met een diameter van 12 centimeter en een hoogte van 7 centimeter heb je genoeg plek om je favoriete kleine maaltijd hierin mee te nemen in een van deze kommen naar de bank of tafel bijvoorbeeld.

Pols Potten Hippy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pols Potten Hippy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.