Naar boven

Pols Potten Mokken

Met een Pols Potten mok begin je je dag meteen goed. De frisse kleuren maken je wakker en enig spoortje van een ochtendhumeur smelt als sneeuw voor de zon. De Hippy mok set 4 stuks bestaat uit met de hand beschilderd keramiek in vier verschillende kleuren. Elke Pols Potten mok is dus uniek. De mokken hebben een doorsnede van 8,5 centimeter en een hoogte van 9 centimeter. Een fijn formaat voor je dagelijkse kop koffie of thee. En alsof de Hippy Pols Potten mok set zelf nog niet feestelijk genoeg is, wordt deze ook nog eens geleverd in een prachtige cadeauverpakking. Echt een feestje om te geven of te krijgen.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Pols Potten

In 1986 begon Erik Pol met het importeren van Spaanse terracotta potten. Dit type aardewerk was tot dan toe nog niet erg bekend in Nederland. Dit jaar markeerde het begin van Pols Potten, wat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een volwaardig designlabel met een zeer uitgebreid assortiment. De producten zijn afkomstig van een grote groep designers, zoals Bas van Beek, Wieki Somers, Paul Odekerken, Norman Trapman, Erik Jan Kwakkel, Arnout Visser, Karel Goudsblom, Carola Zee, Ernst Coppejans en Jan Wolleswinkel. Hierdoor zijn de producten heel divers, met ieder een eigen handtekening en kenmerkende stijl. Wat de ontwerpen bindt is het Pols Potten motto: ‘doe maar een beetje gek’. Haal dus een echte blikvanger in huis, bijvoorbeeld met een fraaie Pols Potten mok.

Ontsnap met je Pols Potten mok

Wie wil er nou niet af en toe ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden? Dit idee inspireerde de ontwerpers van Pols Potten om een mokken set te maken die de ultieme ontsnapping uitbeeldt. De Freedom Bird mok 6 stuks laat verschillende vogels zien die uit hun kooi zijn ontsnapt. Elke Pols Potten mok beeld een ander type kooi en een ander soort vogel uit. De vogels zijn al weg gefladderd tot in de rand van de Pols Potten mok. Maar er is ook nog een vreemde eend in de bijt: op één Pols Potten mok blijft de vogel lekker in zijn kooi zitten. Maar eerlijk is eerlijk: soms is het ook wel heel comfortabel om fijn op je plek te blijven.

Pols Potten mok bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten mokken. Dat betekent dat wij elke Pols Potten mok kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Pols Potten mok en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Pols Potten mok, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.