pols potten salontafels

Een pols potten salontafel kan je lege plekken in je woning perfect opvullen. Een design salontafel kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Vaak word de tafel gebruikt als koffietafel, maar je kunt hem ook gebruiken om mooie accessoires op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete tafelboek of een prachtige vaas met bloemen. Een voorbeeld van zo’n moderne salontafel is de pols potten Nougat salontafel. De Nougat salontafel van pols potten is om op te eten. Het terrazzo stenen tafelblad lijkt wel stukjes nougat af te beelden en dat is zeker een unieke verschijning. In deze pols potten salontafel collectie vind je meer moois van dit Hollandse designmerk waarmee je je interieur een upgrade kan geven.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Dutch design en pols potten

Het Hollandse merk pols potten is opgericht in Amsterdam in 1986. De producten die het designmerk in haar assortiment heeft, bieden een unieke, traditionele en buitengewone stijl. De ontwerpers van de producten proberen de ontwerpen herkenbaar en traditioneel te houden, maar wel met die unieke twist. Van tafellampen tot bijzettafels en van vloerkleden tot vazen: in de ruime collectie vind je zo goed als alle ingrediënten die je nodig hebt om je interieur eenvoudig een boost te geven. Het team achter dit merk bestaat uit veel verschillende ontwerpers waardoor de producten je altijd weer verrassen. Innovatie, helderheid en humor staan centraal in elk ontwerp en laten zien waar dit merk voor staat. De pols potten salontafel is daar een perfect voorbeeld van. Wat dacht je van de pols potten Zig Zag tafel?

pols potten marmer salontafel

In de design salontafel collectie van pols potten vind je onder andere salontafels met een klassieke marmerlook. Neem bijvoorbeeld de pols potten Marble Look salontafel. Deze salontafel is niet standaard, maar heeft een bijzondere organische vorm. Het is bijna zonde om hem te bedekken met andere spullen, maar als salontafel is hij daar natuurlijk wel voor gemaakt. Of misschien is de moderne pols potten Marble Look salontafel 80 iets voor jou. Met het marmer en de gouden details krijgt je kamer meteen een luxe uitstraling. Met een diameter van 80 centimeter biedt de pols potten marmer salontafel de ruimte om naast je favoriete tafelboek ook nog een mooie vaas neer te zetten.

salontafel pols potten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.