POLSPOTTEN stoelen

Het is belangrijk dat je heerlijk zit op een stoel waar je dagelijks plaats op neemt. In de collectie POLSPOTTEN stoelen vind je totaal verschillende ontwerpen, kleuren en materialen. Is comfort voor jou erg belangrijk? Dan kun je eens kijken naar de POLSPOTTEN Cosy stoel. Niet alleen de kleur maakt deze dutch design stoel opvallend mooi, maar de vorm en het materiaal maken eigenlijk het plaatje compleet. Deze kleurige stoelen kun je een mooi plekje geven aan je eettafel, maar komt ook uitstekend tot zijn recht in een leeg hoekje in je woning die wel wat extra aandacht verdient bijvoorbeeld. De beige stoelen zijn de grote favoriet. Wil je meer stoelen van POLSPOTTEN zien? Bekijk dan onze gehele collectie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

POLSPOTTEN: uniek Nederlands design

POLSPOTTEN houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert POLSPOTTEN een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. De kernwaarden van het merk liggen in het unieke van de producten. Een eigenschap die POLSPOTTEN kenmerkt. POLSPOTTEN streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Zoals je terug kunt zien in de kleurige stoelen van POLSPOTTEN. Bekende dutch design stoel ontwerpen zijn de POLSPOTTEN hand stoel, de POLSPOTTEN Cosy stoel en de POLSPOTTEN Henry stoel.

Bijzondere POLSPOTTEN stoelen: de hand stoel en meer

Om jezelf te voorzien van net wat extra comfort, kun je het best kiezen voor een stoel met armleuningen. Wie weet voldoet de POLSPOTTEN Henry stoel dan wel aan je wensen. Het is een stoel waar je heerlijk in tot rust komt en niet geheel onbelangrijk: lekker in weg kunt dromen. Vooral de beige stoelen zijn populair. Door de keuze voor bekleding krijgt deze stoel automatisch een chique uitstraling. De POLSPOTTEN hand stoel Chair is een opvallende verschijning. Deze hand stoel is een echt die je waarschijnlijk niet bij al jouw vrienden of familieleden in huis terug zal vinden. Weet je al waar je hem neer zou zetten? Achter je bureau, aan de eettafel of misschien wel gewoon op je slaapkamer. Gelukkig voelt deze POLSPOTTEN hand stoel zich overal wel thuis. Voor welke POLSPOTTEN stoelen ga jij?

POLSPOTTEN stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN. Dat betekent dat wij alle POLSPOTTEN stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.