Naar boven

pols potten: uniek Nederlands design

pols potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert pols potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. De kernwaarden van het merk liggen in het unieke van de producten. Een eigenschap die pols potten kenmerkt. pols potten streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van pols potten zijn de Wire salontafel, Wheat Straw Sphere Vaas, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park. Tip: bekijk ook eens onze pols potten Outlet!

pols potten stoelen met armleuningen

Om jezelf te voorzien van net wat extra comfort, kun je het best kiezen voor een stoel met armleuningen. Wie weet voldoet de pols potten Chair Arms Cosy stoel blauw dan wel aan je wensen. Het is een stoel waar je heerlijk in tot rust komt en niet geheel onbelangrijk: lekker in weg kunt dromen. Door de keuze voor velvet bekleding krijgt deze stoel automatisch een chique uitstraling. De pols potten Chair Arms Tuby stoel past door het design in elk interieur. Deze stoel is helemaal voorzien van stof waardoor hij eigenlijk direct je aandacht opeist. Van de poten tot en met de zitkuip. Weet je al waar je hem neer zou zetten? Achter je bureau, aan de eettafel of misschien wel gewoon op je slaapkamer. Gelukkig voelt deze stoel zich overal wel thuis.

pols potten stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle pols potten stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.