Naar boven

Pols Potten Velvet

De kussens uit de Pols Potten Velvet collectie zorgen ervoor dat jij er altijd prinsheerlijk bij zit. Alle kussens uit de collectie zijn namelijk aan de ene kant bekleed met zacht fluweel terwijl de andere kant gemaakt is van een soort satijn. Daarmee zitten de kussens niet alleen lekker, maar zien ze er ook nog eens koninklijk uit. Het vierkante Velvet kussen 55x55 is daarbij verkrijgbaar in vijf verschillende rijke kleuren. Zo zit er altijd wel een kleur bij die in jouw interieur past. Omdat alle kleuren goed met elkaar combineren, lenen de kussens zich ook uitermate goed voor het maken van jouw eigen kleurencombinatie van kussens. Wij denken dat onder andere blauw, geel, groen en rood erg mooi bij elkaar staan! Voor welke combinatie kies jij? 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Pols Potten

Pols Potten is een echt Hollands designlabel dat Nederlandse designliefhebbers al sinds 1986 verblijdt met mooie en vaak ook grappige producten. Waar het merk in 1986 begon met de verkoop van aardewerk, hebben ze nu een volwaardige collectie vol meubilair en woonaccessoires. Pols Potten wordt gekenmerkt doordat hun items zich enerzijds thuis voelen in een scala aan verschillende omgevingen terwijl ze daarnaast altijd overduidelijk een Pols Potten twist hebben. Je herkent ze dan ook uit duizenden. Pols Potten werkt samen met een vast team van designers, maar organiseert daarnaast ook regelmatig een Pols Potten Gallery waar ook het werk van aanstormend talent te zien is. Zo waait er altijd een frisse, vernieuwende wind door dit leuke bedrijf. Het rijk gevulde assortiment zorgt ervoor dat je genoeg keuze hebt als het gaat om producten voor je woning.

Pols Potten Velvet collectie: eindeloos veel combinaties

De Pols Potten Velvet collectie heeft nog een ander lid dat minstens even mooi is als het Velvet kussen 55x55. We hebben het dan over het Velvet kussen 40x60. Dit rechthoekige kussen is verkrijgbaar in dezelfde prachtige kleuren als het Velvet kussen 55x55. Daarom kun je deze twee kussens ook heel mooi met elkaar combineren. Ze staan samen prachtig op een minimalistische bank, maar liggen er ook heel stijlvol bij op een bed met een sprei. Zo kun je er een gezellig, speels geheel van maken door kussens in verschillende kleuren en groottes neer te leggen op je bank. Aan jou de keuze voor welke exemplaren je kiest.

Pols Potten Velvet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pols Potten Velvet collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.