Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Pulpo design

Het merk Pulpo vindt zijn oorsprong in Duitsland. Het team ontwerpers bestaat inmiddels uit een behoorlijk aantal: Julian Appelius, e27 Berlin, Elisa Strozyk, Sebastian Herkner, Hermann August Weizenegger, Peter Raacke, Meike Harde en Harry Thaler. Dit team laat zien dat Pulpo samenwerkt met een gevarieerd team topontwerpers uit heel Europa. Met dit team produceren zij naast verlichting ook meubels en (woon)accessoires van kwalitatief hoogwaardige materialen. De materialen voor elk van deze producten worden met liefde uitgekozen. En dat is te zien, want de producten zijn stuk voor stuk een aanwinst voor in je woning. Een serie waar dit waanzinnig mooie merk bekend om staat, is de Oda van Pulpo. Kenmerkend voor dit merk is toch wel: het plezier waarmee ze producten creëren, de nauwe samenwerking tussen ontwerpers, de hoge kwaliteit en zorgvuldigheid, de liefde voor elk van de materialen en niet geheel onbelangrijk: de geweldige functionaliteit. Dit zie je terug in elk van de producten die Pulpo tot nu toe op de (interieur)markt heeft gebracht.

Fraaie lampen van Duitse bodem

Naast de Oda lampenserie, stellen we je ook graag voor aan de familie Boule. Een modern en tijdloos exemplaar uit deze serie is de Pulpo Boule tafellamp. Je haalt hoe dan ook een unieke lamp in huis gezien elk product met de hand is gemaakt. De verschillen zijn wel minimaal hoor. Op het eerste gezicht oogt deze lamp misschien wat simplistisch, maar het is een plaatje om naar te kijken. De combinatie van mondgeblazen glas en porselein laat deze beauty elegantie uitstralen. Ben je op zoek naar een of meerdere vloerlampen? De ontwerper van deze serie heeft overal aan gedacht. De Pulpo Boule medium vloerlamp en de Pulpo Boule large vloerlamp horen namelijk thuis in deze schitterende collectie. Dit merk heeft meer: een keramische lamp die uit twee identiek gevormde delen bestaat die door een magneet bij elkaar blijven. 

Pulpo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle producten van Pulpo kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Pulpo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Pulpo. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Pulpo veilig en vertrouwd online bestelt.