Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Pulpo

Pulpo is een Duits merk dat gelooft in het plezier van creëren. Met deze houding produceren ze verlichting, meubels en accessoires. Met een grote liefde voor materialen produceren ze unieke producten, allemaal van hoge kwaliteit en gemaakt in Europa. De collecties komen tot stand door samenwerkingen met verschillende ontwerpers aan te gaan. De ontwerper die het meest met hun heeft samengewerkt en ook met ze meedenkt over het ideale handschrift voor het merk is Sebastian Herkner. De vriendschap tussen het merk en deze ontwerper begon al toen hij nog studeerde. Sinds 2006 heeft hij zijn eigen studio, maar toch blijft hij zijn poëtische composities en geraffineerde vormen ook nog steeds voor Pulpo inzetten. En met succes vinden wij. Deze prachtige Boule serie is namelijk ook van zijn hand.

Pulpo en de Boule lampen

Dat het merk Pulpo veel liefde heeft voor materialen en daarbij streeft naar de allerbeste kwaliteit blijkt onder andere uit het feit dat de Boule serie gemaakt is in samenwerking met Rosenthal. Rosenthal is een Duits bedrijf dat al 130 jaar bestaat en marktleider is in het produceren van keramiek. Het onderstel van de lampen uit de Boule serie is namelijk van porselein. Je kunt kiezen of je deze in het wit of het zwart wilt en ook voor het glas zijn verschillende tinten te kiezen. Zo geldt dit ook voor de Boule large vloerlamp. Deze heeft de hoogste ondervoet van de serie wat de gehele lamp een hoogte geeft van wel 82,5 centimeter. Een lamp van formaat dus. Straalt deze eyecatcher binnenkort bij jou in huis?

Pulpo Boule bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pulpo Boule serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.