Naar boven

Design van Pulpo

Pulpo is een Duits designmerk. De collectie bestaat voornamelijk uit verlichting, maar ook meubels en accessoires mogen niet ontbreken. De producten worden ontworpen door een gevarieerd samengesteld team dat bestaat uit topontwerpers uit heel Europa. Alle ontwerpers hebben liefde voor het vak en dat is terug te zien in de producten. Stuk voor stuk zijn deze pronkstukken een aanwinst voor je woning. Een belangrijke serie waar het merk haar bekendheid aan te denken heeft is de Oda familie. Een serie prachtige lampen die zijn geïnspireerd op de watertorens uit Duitsland. De ontwerper van deze serie noemt zijn design ook wel ‘ballon vol licht’. Een handgeblazen bubbel vol energie.

Niet zomaar een vloerlamp van Pulpo

We kennen allemaal de klassieke vloerlamp. Een lamp op hoge poten met een grote ronde kap er bovenop. Doe eens gek en ga voor iets totaal anders. De Pulpo Magma one low vloerlamp is, zoals de naam je al doet vermoeden, een lage vloerlamp. Dit prachtige lampje geeft je een contrast tussen een delicate lamp op een ruwe basis. De lamp is gemaakt van handgeblazen glas en de voet is gemaakt van keramiek. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit vier varianten zodat er vast en zeker eentje tussenzit die je zal aanspreken. Een andere lage vloerlamp is de Pulpo Kumo high vloerlamp. Deze lamp is met de hand gemaakt en heeft net zoals alle andere lampen uit de collectie een bolle, glazen vorm.

Pulpo vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pulpo. Dat betekent dat wij alle Pulpo vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Pulpo vloerlampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.