QLiv Bridge

De tafels uit de Qliv Bridge serie zijn om twee redenen naar een brug vernoemd. Ten eerste is hij geïnspireerd op de bruggen uit het Nederlandse landschap. Pijlers onder deze bruggen moeten natuurlijk sterk zijn, maar zijn ook vaak door de architecten mooi vormgegeven. Het is dan ook voornamelijk het onderstel wat deze tafels zo uniek maakt. Verder staan bruggen metaforisch voor verbinden en ontmoeten. En dat is natuurlijk juist wat er vaak aan een eettafel gebeurt. Neem bijvoorbeeld de Bridge tafel 240x100. Geef hem een mooie centrale plek in huis. Nodig iedereen uit die je lief vindt en deel een mooie maaltijd met elkaar. Of zet alle schermen in huis twee uur uit en speel een spelletje met het hele gezin. Verbind en ontmoet elkaar, elke dag opnieuw.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over QLiv

Qliv is een Nederlands meubelmerk. Met de combinatie van veel liefde voor design, een sterk internationaal netwerk en vele jaren ervaring brengen ze elegante en stoere producten op de markt. Belangrijk is dat het hoogwaardige en duurzame designstukken zijn. Het materiaal van de producten wordt dan ook zorgvuldig gekozen. Qliv gebruikt veel Frans eikenhout, zoals ze ook bij deze Bridge serie hebben gedaan. Dit hout wordt gekapt in gebieden waar heel goed wordt opgelet dat er niet te veel wordt gekapt en dat het bos de kans houdt om te groeien. Daarnaast wordt er bij het maken van de producten gebruikgemaakt van echt vakmanschap. Verder zijn luxe, comfort en maatwerk toonaangevende eigenschappen binnen de collectie. Kortom, met een product van Qliv haal je een echte topper in huis.

QLiv Bridge tafels in verschillende maten

De Bridge tafel is in wel vijf verschillende formaten te krijgen. Het kleinste formaat is de Bridge tafel 180x90 en de grootste is de Bridge tafel 260x100, met tussenformaten van telkens 20 centimeter verschil. Het is maar net hoeveel ruimte je hebt, met hoeveel mensen je in huis woont of hoeveel bezoek je kwijt wilt. Naast het formaat zijn er ook veel opties voor kleur. Elke tafel is gemaakt van Frans eikenhout wat kan worden voorzien van verschillende finishes. Hou hem naturel en warm met de Naturel Oak, maak hem wat lichter met een Ash Grey Oak finish of maak er een echt statement piece van door hem van een Coal Black Oak kleur te voorzien. Een ding is zeker, jouw ideale versie zit er zeker tussen.

QLiv Bridge bij Flinders

Flinders is officieel dealer van QLiv. Dat betekent dat wij alle producten uit de QLiv Bridge serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.