QLiv Side-to-Side

De QLiv Side-to-Side collectie bestaat uit één ontwerp tafel dat beschikbaar is in verschillende afmetingen. Het ontwerp van de Side-to-Side tafel 220x100 is enerzijds robuust en anderzijds verfijnd. De tafel bestaat uit een eikenhouten tafelblad dat rust op een stalen frame. Je hoeft echter niet te vrezen dat je hier te maken hebt met een onstabiele tafel. Het tafelblad en het metalen frame zitten namelijk gewoon stevig aan elkaar vast. Voor iedereen die de tafel graag een slagje groter ziet, hebben we goed nieuws. De QLiv Side-to-Side collectie bevat namelijk een grotere variant: de Side-to-Side 240x100. Het maakt hierdoor niet uit hoe groot je eetruimte is, want er zit vast en zeker een variant bij die past in jouw eethoek. Voor welke ga jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Over QLiv

Het nieuwe designlabel QLiv is het resultaat van een internationaal netwerk, twintig jaar ervaring in de designwereld en een passie voor het blij maken van mensen met de mooiste meubelstukken. De stijl van de meubels van QLiv laat zich het best omschrijven als een combinatie van stoer en elegant. Bij de productie van de tafels van QLiv wordt altijd uitgebreid aandacht besteed aan de selectie van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam hout. Het hout dat wordt gebruikt voor de tafels van QLiv is afkomstig uit regionale bossen in Frankrijk en België. In deze bossen vindt al honderden jaren verantwoorde houtkap plaats. Dat betekent dat er uitgebreid rekening wordt gehouden met het behoud van de natuur. Frankrijk was dan ook het eerste land ter wereld met een duurzaam bosbeleid. Zo zijn de bossen in Wallonië de afgelopen tweehonderd jaar zelfs verdubbeld in omvang. Dat betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van een tafel uit de QLiv Side-to-Side collectie.

QLiv Side-to-Side collectie: imperfectie van de natuur

Bij het selecteren van hout staat elke meubelmaker voor een grote keuze. Ga je alleen voor zo effen mogelijk hout waarop nergens een spoortje zichtbaar is? Of kies je voor het hout in haar puurdere vorm? Bij QLiv zijn ze groot fan van de laatste optie. Afgezien van het feit dat het kiezen voor ‘perfect’ hout leidt tot veel verspilling, vinden ze bij QLiv dat imperfecties best gevierd mogen worden. Elk litteken of krasje op het hout is namelijk een teken dat de boom in kwestie jarenlang allerlei weeromstandigheden heeft doorstaan. Dat is juist iets om hartstikke trots op te zijn! Zo geniet je ook van een unieke tafel die net weer even wat anders is dan de andere tafels uit deze serie.

QLiv Side-to-Side bij Flinders

Flinders is officieel dealer van QLiv. Dat betekent dat wij alle producten uit de QLiv Side-to-Side collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.