QLiv tafels

De tafels van QLiv brengen design en functionaliteit in ieder interieur. De liefde voor design en de wens om anderen blij te maken heeft geresulteerd in het Nederlandse meubelmerk QLiv. Het merk identificeert zich door haar hoogwaardige en duurzame designstukken die worden gekenmerkt met de elementen ‘stoer’ en ‘elegant’. Daarbij zijn comfort, maatwerk en luxe belangrijke eigenschappen binnen het merk. Op zoek naar een tafel met een strak uiterlijk? Dan is deQLiv Side-to-Side tafel 240x100 iets voor jou. Het tafelblad van deze verfijnde en toch robuuste tafel is gemaakt van massief Frans eikenhout en het onderstel van staal. Door de combinatie van hout en staal krijgt de klassieke tafel een moderne twist.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Over QLiv

De ontwerpers bij QLiv hebben een grote passie voor design. De enorme ervaring in de interieurbranche en het internationale netwerk hebben bijgedragen aan het succes van dit designmerk. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, gaan door hun duurzaamheid jarenlang mee en stralen comfort en luxe uit. De stijl van de meubelen is het best te omschrijven als een combinatie van stoer en elegant. Een uitgesproken design en unieke ontwerpen met een creatieve uiting van vormen en stijl komen samen bij QLiv. Aangezien ieder individu en elke situatie andere wensen heeft, speelt het designmerk hierop in met maatwerk. Hierdoor kunnen zij ieder designstuk aan alle persoonlijke wensen laten voldoen. Door de variatie aan meubelen kun je zowel een woon- als werkruimte een fantastische upgrade geven.

Een QLiv tafel in huis

Aan een eetkamertafel breng je dagelijks tijd door, bijvoorbeeld tijdens het ontbijt, lunch of diner. Daarom mag een tafel gezien worden, moet hij functioneel zijn en je natuurlijk elke dag een klein beetje blij maken. Bij de tafels van QLiv ben je aan het goede adres. Het ontwerpteam van QLiv maakt voornamelijk gebruik van massief Frans eikenhout wat uit de regionale productiebossen in Frankrijk en België komt. Neem bijvoorbeeld de QLiv Side-to-Side tafel 220x100. Het is een klassieke eikenhouten eettafel met een moderne twist. Het onderstel van de tafel is namelijk niet gemaakt van hout, maar van lasercut metaal. De tafel is 220 centimeter lang en 100 centimeter breed. Er zijn verschillende soorten afmetingen verkrijgbaar. Op zoek naar een tafel die een slag kleiner is? Bekijk dan de QLiv Bridge tafel 180x90. Met de tafels van QLiv wordt het een feestje om te starten met het inrichten van je woning.

QLiv tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van QLiv. Dat betekent dat wij alle tafels van QLiv kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.