Raamdecoratie op maat

Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. De exclusieve raambekleding van Flinders laat je spelen met licht en is zowel decoratief als functioneel. Omdat je kunt kiezen uit vele soorten, kleuren en formaten, biedt Flinders altijd een rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn dat bij en in jouw huis past. Bovendien zijn de producten van Flinders gemakkelijk te bedienen en getest op kindveiligheid. Voldoende redenen dus om voor raamdecoratie bij Flinders te kiezen!

Topkwaliteit van Sunway

Flinders levert de exclusieve raambekleding van Sunway. Dit bedrijf produceert kwalitatief de beste producten voor je ramen. Sunway maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen en geeft altijd voor een moderne uitstraling. Met Sunway haal je design en kwaliteit  in huis.

Flinders is dealer van

Sunway: exclusieve raamdecoratie

Flinders is dealer van

Sunway: exclusieve raamdecoratie

Stap 1 / 8: Kies het type raamdecoratie

Stap 2: Transparantie

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 3: Kleur

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 4: Bepaal de afmetingen


Stap 5: Model

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 5: Model

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 6: Bediening

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 7: Opties

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 8: Montage


Vragen of advies? Wij staan dagelijks van 09:00 tot 18:00 voor u klaar, via 03 808 37 05.

Overzicht & bestellen

Let op: Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarmee uitgesloten van het herroepingsrecht

Raamdecoratie op maat: dat kun je zelf!

Wil je zelf de raamdecoratie in huis uitzoeken? Kies een type gordijn in de transparantie en kleur die je wilt. Met de prachtige cassettes en design steunen geef je het gordijn precies de uitstraling die je wilt. De Flinders raamdecoratie is van het bekende Nederlandse merk Sunway. Ze hebben een uitstekende kwaliteit en prachtige afwerkingen. De raamdecoratie van Sunway wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo heb je altijd de perfecte oplossing. Kom je er zelf niet uit, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vier typen raamdecoratie

We bieden 4 verschillende modellen aan met elk zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Je kan kiezen uit rolgordijnen, vouwgordijnen, Duette® Shades en Eclips Duo rolgordijnen.  Alle gordijnen zijn leverbaar in tientallen verschillende kleuren. Twijfel je over de juiste stof en kleur, laat het ons weten. We sturen kosteloos de stofstalen naar je toe. Of kom langs in onze winkel voor een advies op maat.

Opmeten doe je zo

Om ervoor te zorgen dat het gordijn perfect past, vragen we je om de maten in millimeters nauwkeurig op te geven. Zo voorkom je zelfs de kleinste lichtkieren. Bedenk van tevoren of je het gordijn in het kozijn, of op het kozijn wilt monteren.

Tip: Let bij het maatnemen op obstakels en belemmeringen als raam- of deurknoppen, uitzetijzers, plinten, tegelwerk, verwarmingsbuizen en tuimelramen die het rolgordijn kunnen blokkeren.

 

In het kozijn
Op het kozijn

 

Inmeetservice van Flinders

Vind je het opmeten toch lastig? Maak dan gebruik van onze Flinders meetservice. We sturen binnen Nederland een adviseur aan huis om alle ramen op te meten. Voor € 75,- (incl. voorrijkosten) meten we alle ramen voor je op. Zo ben je verzekerd van een passend gordijn voor je huis.

Verwachte levertijden

De levertijd kan per model iets verschillen. Hieronder volgt een overzicht.

  • Rolgordijnen: 2 weken
  • Vouwgordijnen; 3 weken
  • Duette® Shades: 2-3 weken
  • Eclips Duo rolgordijn: 3 weken

Zelf monteren of montageservice van Flinders

Als alles in huis is, monteer je de gordijnen eenvoudig volgens de meegeleverde instructies. Deze zitten altijd bij je bestelling. Ook hebben we specialisten die deze klus graag van je overnemen. Voor € 75,- (incl. voorrijkosten) voor het eerste gordijn en € 25,- voor elk volgende gordijn komt een monteur bij jou thuis alle gordijnen monteren.

Retourneren

Let op: alle raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en is daarmee uitgesloten van het herroepingsrecht.

Advies van Flinders

Volg de stappen zoals omschreven en je hebt in no-time het hele huis voorzien van prachtige raamdecoratie. Uiteraard hoef je niet alles alleen te doen, onze intereuradviseurs helpen je graag bij elke stap. Of kom eens langs in de winkel in Zaandam. We hebben verschillende modellen die we kunnen demonstreren en kunnen alle stoffen tonen.

Onze winkels

In Zaandam hebben we alle stalen zijn enkele modellen te zien. Ook helpen we je graag met de keuze van het juiste product. Een advies van Flinders is altijd vrijblijvend.

Vraag een staal aan

Ben je benieuwd naar hoe de stof in het echt aanvoelt of wil je zeker weten of het goed bij je interieur kleurt? Vraag dan een gratis staal aan en ervaar zelf de kwaliteit van deze raamdecoratie. Je kunt maximaal drie stalen aanvragen. Toch meer nodig? Bel dan naar onze afdeling klantadvies op 03 808 37 05 (elke dag van 10:00 - 18:00).

Beschikbare stalen

Gordijnen > Transparant

Horizontaal > Aluminium jaloezie

Horizontaal > Houten jaloezie

Rolgordijnen > Transparant

Rolgordijnen > Half-transparant

Rolgordijnen > Lichtdicht

Rolgordijnen > Zichtdicht

Duo rolgordijnen > n.v.t.

Plisségordijnen > Transparant

Plisségordijnen > Half-transparant

Plisségordijnen > Lichtdicht

Plisségordijnen > Zichtdicht

Vouwgordijnen > Transparant

Vouwgordijnen > Half-transparant

Vouwgordijnen > Lichtdicht

Vouwgordijnen > Zichtdicht

Je gegevens

Naar boven