Pols Potten Rack Deer-park kapstok
2-4 weken

Speciale actie: Bij aankoop van een Pols Potten product, ontvangt u tijdelijk de Croaking Frog cadeau. De kikker wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen zolang de voorraad strekt.

 
€ 49
Of € 46,55 bij Bancontact
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Pols Potten Rack Deer-park kapstok

Omschrijving

Dit is de Pols Potten Rack Deer-park kapstok.

Een tikkeltje wild, maar tegelijkertijd zo tam, dat is de Rack Deer-park kapstok van Pols Potten. Je hangt hem in de gang om je jassen en sjaals mooi aan kwijt te kunnen. Maar denk daarnaast eens aan de woonkamer, waar je deze design kapstok bijvoorbeeld naast de haard plaatst om er de tangen aan op te hangen. En ook in de slaapkamer is de Rack Deer-park kapstok op zijn plek. Hang er je favoriete uit je kledingkast aan. Twee keer mooi voor het oog.

De Rack-Deer kapstok heeft een breedte van 45,5 centimeter, een diepte van 8 centimeter en een hoogte van 14 centimeter. Hij is gemaakt van aluminium met een gepolijste finish en alleen geschikt voor binnen gebruik. Deze kapstok weegt 1,3 kilo.

Op zoek naar een kapstok van Pols Potten? Bekijk dan de gehele collectie van Pols Potten. Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dit betekent dat we alle opties en varianten van Pols Potten kunnen leveren. Zoek je een specifieke kapstok of optie die niet op Flinders.nl staat vermeld, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact via de mail met ons op.

Specificaties

Merk Pols Potten
Afmetingen (b) 45.50 x (d) 8.00 x (h) 14.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Aluminium (metaal)
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Pols Potten Rack Deer-park kapstok
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven