Areaware Reality Hand Bestow vaas
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Areaware Reality Hand Bestow vaas

Omschrijving

De Areaware Reality Hand Bestow vaas is ontworpen door Harry Allen.

Met eigen handen bij elkaar geplukt. Zo doet een bosje bloemen in de Reality Hand Bestow vaas aan. Zet er een kaars in en je hebt een kandelaar. De hand die de vaas vasthoudt is ontworpen op basis van de eigen hand van ontwerper Harry Allen. Het resultaat is net echt. Je ziet de nagels en de lijntjes en de aderen lopen. De Reality Hand Bestow vaas van Areaware is er in het wit. Er zijn vier handvormen in deze serie verkrijgbaar, waaronder een wierookhouder en verschillende haken.

Zoek je naast de Reality Hand Bestow vaas van Areaware een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Areaware. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Reality Hand Bestow vaas, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

EAN 0708389988734
Afmetingen (b) 23 x (d) 15 x (h) 9 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Polyester (kunststof)
Garantie 1 jaar
Ontwerper Harry Allen
Merk Areaware
Herkomst Verenigde Staten

Sfeerafbeeldingen

Areaware Reality Hand Bestow vaas
Areaware Reality Hand Bestow vaas

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven