Areaware Reality Hand C'Mere haak
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Areaware Reality Hand C'Mere haak

Omschrijving

De Areaware Reality Hand C'Mere haak is ontworpen door Harry Allen.

Op zoek naar een plaats waar je je spullen kunt laten? Kom maar hier, wijst zijn vinger, en de Reality Hand C'Mere haak van Areaware biedt je de helpende hand. Hang er een ketting of een sjaal aan, of waarom niet een paar sneakers? De Reality Hand C'Mere haak heeft een uitgestoken vinger waar je iets aan kunt laten bungelen. Ook is er een model met gespreide vingers, de Reality Hand Grab haak. Leuk om deze twee handen, die hun oorsprong in de handen van ontwerper Harry Allen vinden, naast elkaar op te hangen.

Zoek je naast de Reality Hand C'Mere haak van Areaware een andere haak van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Areaware. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Reality Hand C'Mere haak, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

EAN 0708389988840
Afmetingen (b) 18 x (d) 10 x (h) 9 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Polyester (kunststof)
Garantie 1 jaar
Ontwerper Harry Allen
Merk Areaware
Productsoort (filter) Areaware haken
Herkomst Verenigde Staten

Sfeerafbeeldingen

Areaware Reality Hand C'Mere haak
Areaware Reality Hand C'Mere haak

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven