Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Binnen 1 week
 
€ 67
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Remix kussen geel 50x50

Omschrijving

Het kussen Remix is van het merk Ferm Living.

Pastelkleuren met geel, zwart, wit en grijs combineren geweldig met elkaar, dat blijkt wel uit de fantastische looks van dit kussen. Dit kussen is gemaakt van de allerbeste kwaliteit zijde en heeft een grafische print. De zwarte bies maakt dit kussen echt helemaal af. De achterkant is zwart, dus als je af en toe eens in een wat minder kleurige mood bent is dat ook geen probleem.

Het Ferm Living Remix kussen geel wordt geleverd inclusief vulling. De vulling is een mix van veren en dons. Het heeft een breedte van 50 centimeter en ook een hoogte van 50 centimeter. Het kussen wordt gemaakt van een hoge kwaliteit zijde en heeft een zwarte achterkant. Omdat de print handgemaakt is, kunnen variaties in het patroon optreden. Het kussen moet koud gewassen worden.

Zoek je naast de Remix geel kussen van Ferm Living een andere kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Remix geel kussen, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living kinderkussens, Ferm Living kussens, Ferm Living accessoires
Afmetingen (l) 50.00 x (b) 50.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Zijde
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Ferm Living Remix kussen geel 50x50
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven