Artemide Robbia wandlamp
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Artemide Robbia wandlamp

  Omschrijving

  De Artemide Robbia wandlamp is ontworpen door Ennio Pasini.

  De Robbia wandlamp van Artemide geeft een aardig robbertje licht. In het ontwerp combineerde Ennio Pasini mondgeblazen glas met metaal, dat een subtiele rol speelt. De lamp is er in twee uitvoeringen, de Robbia wandlamp large of small. In de eerste uitvoering zitten de metalen details van de lamp in het midden, in de tweede boven aan de lamp. Dan geeft de lamp behalve licht door het glas heen ook veel licht naar boven toe. In beide maten een mooie lamp voor in diverse ruimtes in huis - denk ook eens aan de badkamer. Maar ook voor in de zakelijke omgeving.

  Zoek je naast de Robbia wandlamp van Artemide een andere wandlamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Artemide. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Robbia wandlamp, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Artemide
  Productsoort Artemide wandlampen
  Ontwerper Ennio Pasini
  Bijlagen Productinformatie
  Materiaal Glas (geblazen), Metaal
  IP-waarde 20
  Lichtrichting Naar boven
  Bediening Via lichtpunt
  Dimbaar Ja, afhankelijk van lichtbron
  Lichtbron Niet meegeleverd
  Type lichtbron 1 x E27 max 70W
  Garantie 5 jaar bij registratie
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Artemide Robbia wandlamp

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven