Studio Ditte Robot behang
Nog 3 in voorraad
 
€ 135
Of € 128,25 bij Bancontact
Benieuwd naar dit behang?

Ben je geïnteresseerd in dit behang? Vul hieronder je naam en adres in, plus de naam van het behang waar je interesse in hebt. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Vraag een staal aan
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Studio Ditte Robot behang

Omschrijving

Het Robot behang is van het merk Studio Ditte.

Na een ontdekkingsreis door bakjes met ijzerwaren en het demonteren van apparaten komt Studio Ditte met het unieke robotbehang. Het leger van vriendelijke robotjes is gemaakt van oude printjes en aangekleed met kleine vondsten. Het robot behang is een mix van nostalgie en het digitale tijdperk. Ben je geïnteresseerd in het Robot behang van Studio Ditte? Neem dan even contact met ons op: 03 80 83 705 of info@flinders.nl. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe. 

Het Studio Ditte Robot behang heeft een rol van 6 meter lang en 48,5 centimeter breed. Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Omdat het om vliesbehang gaat, is het met water afneembaar. Als je meerdere rollen bestelt, raden we je aan alles in een keer te bestellen. Zo voorkom je kleurverschil tussen verschillende drukseries. Ben je geïnteresseerd in het Studio Ditte Robot behang? Neem dan contact met ons op, dan sturen wij je een gratis staaltje toe.

Dit product is onderdeel van de Studio Ditte Robot serie.

Zoek je naast de Robot behang van Studio Ditte een andere behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Robot behang, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Vliesbehang
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk Studio Ditte
Productsoort (filter) Studio Ditte behang
Productfamilie Studio Ditte Robot
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Hoeveel rollen heb ik nodig
Afmetingen (l) 600 x (b) 48.5 cm
Opmerking Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Het behang is met water afneembaar

Sfeerafbeeldingen

Studio Ditte Robot behang
Studio Ditte Robot behang
Studio Ditte Robot behang
Toon meer producten Toon minder producten

Klantenreviews

Het zijn inderdaad erg gezellige robots.
Lilianne 4 februari 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven