Røros Tweed kussens

Niets biedt meer comfort en geborgenheid dan een goed kussen. Maar het ene kussen is het andere niet. Bij Røros Tweed begrijpen ze dat als geen ander. Daarom vind je in het kussen assortiment van het Noorse Røros Tweed wollen kussens waar je eindeloos van kunt genieten. Hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen sierkussens en gewone kussens want alle kussens zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en bieden een fijn comfort. Zo zijn de kussens van Røros Tweed van Noors, zuiver schapenwol gemaakt en door toonaangevende Noorse designers en textielkunstenaars ontworpen. De kussens onderscheiden zich niet alleen in kwaliteit maar ook in stijl. Binnen deze collectie zijn er namelijk verschillende Scandinavische kussens te vinden in diverse patronen en kleuren.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

over Røros Tweed

Røros Tweed is een authentiek designlabel dat in 1940 in het gelijknamige, Noorse stadje Røros is opgericht. De stad is van oorsprong een mijnstad waar in de 17e eeuw koper werd ontdekt en werd gewonnen. Maar ondanks dat koper erg waardevol is, profiteerde de lokale bevolking er niet van. Dit veranderde toen in 1789 Peder Hiort overleed: een kinderloze mijndirecteur die zijn hele fortuin aan een goed doel schonk. Dit goede doel richtte zich op het onderwijs in de textielindustrie en zorgde ervoor dat de stichting kon investeren en kon floreren. De stichting investeerde in educatie, materiaal en later dus in een winkel waar het handgemaakte textiel verkocht kon worden. Deze winkel staat tot op de dag van vandaag bekend als Røros Tweed.

Wollen kussen

In het kussen assortiment van Røros Tweed vind je maar één type soort kussen: een wollen kussen. Maar laat dit je niet afschrikken. Want hoewel dit misschien stoffig en oubollig kàn klinken, is een wollen kussen juìst erg duurzaam en praktisch. Zo is wol erg veerkrachtig en biedt het ondersteuning zonder slap aan te voelen. Ideaal voor op de bank, bed of in je favoriete stoel. Bovendien zijn de kussens van het Noorse designlabel ook erg stijlvol. Wat dacht je van het Fri kussen ? Dit is te danken aan de samenwerkingen die Røros Tweed aangaat. Zo werken zij uitsluitend met toonaangevende, Noorse designers en textielkunstenaars samen waardoor de kussens en plaids helemaal van deze tijd zijn en bij ieder eigentijds interieur passen. Een fijn kussen en sierkussen in één dus.

Røros Tweed kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Røros Tweed. Dat betekent dat wij alle kussens van Røros Tweed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Røros Tweed en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Røros Tweed. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.