Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Meer dan alleen lampen bij Rotaliana

Rotaliana brengt prachtige designverlichting op de markt. Ze denken ondertussen niet alleen aan de lamp die ze maken. Neem bijvoorbeeld het gestroomlijnde ontwerp van de lampen uit de Drink serie. Dit toegankelijke ontwerp past op zoveel plekken. Daarom zien we Rotaliana als een merk dat meer dan alleen lampen maakt. Rotaliana kijkt verder dan één product of zelfs een lijn van producten. Al hun ontwerpen worden gekenmerkt door een zoektocht naar de ultieme schoonheid. Het gaat om producten die op de allermooiste manieren in een omgeving moeten passen. Dat maakt ze zowel innovatief als universeel. We leven in een tijd waarin er telkens een nieuwere, slimmere technologie uitkomt. Rotaliana blijft zich vernieuwen en de ontwerpers worden geïnspireerd op de constant veranderende wereld waar perfectie hoog in het vaandel staat.

Elegante Drink hanglampen van Rotaliana

De Drink collectie van Rotaliana heeft het strakke uiterlijk wat zo typisch is voor het Italiaanse merk. Meer is ook niet altijd beter als we het over design hebben. Meerdere Drink hanglampen bij elkaar clusteren is juist wel weer een lust voor het oog. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Rotaliana Drink H3 hanglamp. Deze is wat groter met een diameter van 30 centimeter en een hoogte van 38 centimeter. Ondanks zijn grotere afmetingen is de lamp nog altijd subtiel en elegant. Het licht wordt fijn verspreid, omdat de kap gevormd is als een rond uitlopende kelk. Het is één geheel van aluminium. Wij zien deze hanglamp graag boven een eettafel, maar ook op kantoor of in een vergaderzaal. De eenvoudige schoonheid van de lamp zorgt ervoor dat hij zich goed aanpast aan zijn omgeving.

Rotaliana Drink bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rotaliana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Rotaliana Drink collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.