Naar boven

De ontwerpers Dante Donegani en Giovanni Lauda

De Italiaanse ontwerpers Dante Donegani en Giovanni Lauda hebben elkaar gevonden in hun succesvolle samenwerking middels de D&L Studio. Beiden studeerden architectuur, maar ze voelen zich helemaal thuis in het ontwerpen van producten voor dagelijks gebruik. Hun achtergrond maakt wel dat deze ontwerpers niet alleen een topproduct neerzetten, maar ook goed nadenken over de omgeving waarin je hem neerzet. Dat sluit perfect aan op de visie van Rotaliana die altijd verdergaat dan één enkel product. Ze verdiepen zich in de beste manieren om ontwerpen zo modern mogelijk te maken, maar wel in een consistente stijl. Ze houden het minimalistisch zodat het ontwerp mooi aansluit bij iedere omgeving zonder te overheersen. Dat resulteert in de prachtige strakke designs die ze voor Rotaliana hebben gemaakt, zoals de Dry serie.

De stijlvolle Dry vloerlamp van Rotaliana

De Dry vloerlamp van Rotaliana springt er voor ons echt uit. Dat komt omdat het plaatje van het cocktailglas compleet gemaakt wordt met de ranke voet van de lamp. Wij waarderen het dat je meteen ziet dat het ontwerp is geïnspireerd op een elegant martiniglas, maar het design blijft gracieus en subtiel. Dat zorgt ervoor dat de lamp in de smaak valt bij menig designliefhebber. Er zijn zes verschillende kleuren verkrijgbaar: van neutraal grijs tot elegant zwart en zelfs een glinsterende goudkleur. Hij staat natuurlijk prachtig in de woonkamer, maar kan bijvoorbeeld ook prima in een hotel of restaurant. Het gecoate staal is erg sterk waardoor je ook investeert in een duurzaam product voor je interieur.

Rotaliana Dry bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rotaliana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Rotaliana Dry collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.