Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rotaliana zoekt ware schoonheid

Rotaliana is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in verlichting. De ontwerpen van alle lampen zijn het resultaat van een zoektocht naar schoonheid. In die zoektocht combineren ze hun roots met een moderne denkwijze. Zo ontstaat er een divers assortiment van esthetische en functionele ontwerpen. Zoals we allemaal weten zit echte schoonheid niet alleen van buiten maar ook vanbinnen. Ook Rotaliana is zich hier van bewust. Ze zorgen er daarom voor dat de kwaliteit van de lampen ook veel aandacht krijgt. Deze combinatie van schoonheid en kwaliteit laat zien dat alle medewerkers binnen dit bedrijf weten waar ze het over hebben. Dat geldt voor de ontwerpers, maar ook voor alle mensen die te maken hebben met het productieproces. Zo weten ze zeker dat jij lang zult genieten van je aankoop.

Rotaliana beweegt mee met vloerlampen

De serie vloerlampen heeft verschillende modellen met een verstelbare arm. Heel erg handig dus als je het licht op verschillende plekken goed kunt gebruiken. Wanneer je wilt afwisselen tussen de bank en de fauteuil bijvoorbeeld. Zo is je boek bij het lezen altijd goed verlicht. De Luxy F1 vloerlamp is een bijzonder exemplaar, want de lampenkap is gemaakt van glas. Dat zorgt voor een extra glans, maar ook voor extra licht. Door de transparantie schijnt het licht namelijk ook door de kap heen. Heb je liever een model met een iets moderner uiterlijk? Ga dan voor de String F1 vloerlamp LED. Dit minimalistische ontwerp heeft een geïntegreerde LED module die je kunt dimmen. Zo kun je zelf bepalen welke sfeer deze vloerlamp brengt. Functioneel of romantisch: het kan allemaal.

Rotaliana vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rotaliana. Dat betekent dat wij alle Rotaliana vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? el dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Rotaliana
Filters
Productsoort
Vloerlamp