Royal VKB dienbladen

Een Royal VKB dienblad is de ideale manier om je kookkunsten te presenteren. De dienbladen van Royal VKB zijn namelijk niet alleen mooi om te zien, maar ook super functioneel. Zo blijft het Serving Tray dienblad dankzij een uitgekiende balans altijd recht, en hoef je je geen zorgen te maken dat je glazen of borden er vanaf glijden. Houd dit Royal VKB dienblad met één hand vast, en je hebt nog één hand vrij om bijvoorbeeld de deur te openen. En heb je het Royal VKB dienblad aan het eind van de avond niet meer nodig? Dan klap je eenvoudig het handvat in en bergt het dienblad plat op. Dit Royal VKB dienblad heeft met recht het label koninklijk.

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Koninklijk design van Royal VKB

Bij het in 2005 opgerichte designmerk Royal VKB houden ze van koken én van mooi design. Dat dit een koninklijke combinatie is bewijst hun collectie fijne keukenaccessoires. Hun producten zijn stuk voor stuk ontworpen om jouw kookervaring zo fijn mogelijk te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wok pan met een naar binnen gekrulde rand zodat alles netjes in de pan blijft? Of het Royal VKB dienblad Serving Tray dat uit zichzelf in balans blijft? Royal VKB denkt met de behoeften van de mens mee, zodat jij je alleen nog maar zorgen hoeft te maken over de keuze van je volgende recept.

Vierkant dienblad voor vierkante ogen

Soms is er niets fijners dan lekker voor de tv eten. Je favoriete programma aan, en dan met je bord op schoot ontspannen. Maar helemaal comfortabel is dit toch niet: je bord is warm en blijft ook niet goed staan. Dan is het TV Dinner Tray dienblad een uitkomst. Dit Royal VKB dienblad is namelijk zo ontworpen dat je bord precies in de uitsparing past, en bovendien niet schuift dankzij de anti-slip bovenlaag op het dienblad. En nog een voordeel: omdat dit Royal VKB dienblad zo plat is, berg je het heel eenvoudig op in een keukenkastje. En bij je volgende tv-avondje staat je dienblad weer voor je klaar. Genieten maar!

Royal VKB dienblad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Royal VKB dienbladen. Dat betekent dat wij elk Royal VKB dienblad kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Royal VKB dienbladen serie staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Royal VKB dienblad, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Royal VKB dienbladen gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven