Royal VKB Karaffen

Een Royal VKB karaf stimuleert je om lekker veel water te drinken. Want de mooie vormgeving en het handzame formaat herinneren je eraan dat drinken niet alleen goed, maar ook lekker is. Zeker wanneer je de French Carafe karaf met 4 glazen en Flavor Stick gebruikt. Deze Royal VKB karaf is speciaal ontworpen om een lekker smaakje aan je water toe te voegen. Draai je favoriete kruiden in de spiraal van de Flavor Stick en prik partjes fruit op de bovenkant. Even laten trekken, en je schenkt het lekkerste water uit de Royal VKB karaf. En is het tijd voor de afwas? Dan haal je alle smaakmakers in één beweging weer uit de fles.

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De missie van Royal VKB

In 2005 werd designmerk Royal VKB opgericht. Hun doel is om jouw kookervaring zo fijn en eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij hun uitgekiende producten neemt Royal VKB je veel werk uit handen. Zo bevat het Royal VKB assortiment een afsluitbare notenkraker die je met één druk op de knop bedient. Ook zo handig: een dienblad dat altijd in balans blijft. En wat dacht je van een Royal VKB karaf die je water koel houdt? Omdat Royal VKB meedenkt met de kookwensen van mensen, is hun design mooi en praktisch tegelijkertijd. Jij hoeft je dus alleen nog maar druk te maken over de samenstelling van het menu. Royal VKB doet de rest.

Franse Royal VKB karaf

Stel je eens voor: zomervakantie, je zit op een Frans terrasje en geniet van het lekkere weer en de ontspannen sfeer. Groot kans dat de ober een karaf water op je tafeltje heeft gezet. Dit beeld inspireerde ontwerpduo Kaptein Roodnat om de French Carafe karaf met 4 glazen te maken. Deze Royal VKB karaf zie je toch zo staan op je bistro-setje? De Royal VKB karaf is zo ontworpen dat de vier bijbehorende Duralex glazen in de flessenhals passen. Zo is de karaf gemakkelijk met één hand te dragen en neemt hij niet veel ruimte in beslag in je keukenkastje.

IJskoud water

Ken je dit scenario? Een etentje op een warme zomeravond, en iedereen heeft behoefte aan lekker koel water. Normaal gesproken betekent dit voor jou veelvuldige tripjes naar de vriezer om nieuwe ijsblokjes te halen. Dankzij de handige Iced Carafe karaf is dit niet meer nodig. Deze Royal VKB karaf vul je tot het onderste horizontale streepje met een laagje water, waarna je hem in de diepvries legt. Zodra je aan tafel gaat vul je de Royal VKB karaf verder met water, en dankzij het ijslaagje blijft je water heerlijk koel tijdens je etentje. Zo kan jij gezellig aan tafel blijven en geniet iedereen toch van fris water. Echt een ijskoud kunstje voor deze Royal VKB karaf.

Royal VKB karaf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Royal VKB karaffen. Dat betekent dat wij elke Royal VKB karaf kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Royal VKB karaf serie en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Royal VKB karaf, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Royal VKB karaffen gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Productsoort
Prijs
>>
<<
    €
Update
Naar boven