Royal VKB Table Island opbergbak
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Royal VKB Table Island opbergbak

  Omschrijving

  De Royal VKB Table Island is ontworpen door Officeoriginair.

  'Come to my island, just you and me. Come to my island, where we'll be free.' De Royal VKB Table Island opberger nodigt jou en je belangrijkste spullen als je sleutels, portemonnee, zonnebril, telefoon en iPad uit om op hem plaats te nemen. Spullen die je meestal zomaar op een kastje neerlegt of op het aanrechtblad legt, vinden op dit eiland hun plek. De opberger heeft ook nog eens verschillende vakken, zodat je nu bijna echt nooit meer iets kwijt kunt zijn.

  De Table Island opberger van Royal VKB is 34,8 centimeter breed, 14 centimeter diep en 22 centimeter hoog. De opberger is volledig gemaakt van kurk en is verkrijgbaar in een natuurlijke kurkkleur en in zwart. Kurk is van nature elastisch en vochtbestendig, daarom is deze opberger ideaal voor in de keuken. Tip: plaats hem in de buurt van een stopcontact, zodat je tablet en telefoon kunnen opladen tijdens het opbergen.

  Zoek je naast de Table Island opberger van Royal VKB een andere opberger van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Royal VKB. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Table Island opberger, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Kurk
  Garantie 2 jaar
  Ontwerper Officeoriginair
  Merk Royal VKB
  Productsoort (filter) Royal VKB opbergbakken
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Royal VKB Table Island opbergbak
  Royal VKB Table Island opbergbak

  Klantenreviews

  van Timmeren

  Erg leuk product. Snel geleverd.
  Bastiaan 19 november 2012

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven