Design voor elke ruimte

In ons aanbod vind je design voor elke (woon)ruimte in of rondom je huis: meubels, verlichting en woonaccessoires. We vernieuwen ons assortiment continu waardoor je je woning gegarandeerd perfect kunt inrichten met prachtdesign en we zo inspelen op de laatste woontrends. Zo hebben we producten voor uiteraard de woonkamer, eetkamer en tuin. Ook de hal, slaapkamer, babykamer, kinderkamer, werkkamer en badkamer vormen belangrijke onderdelen in een woning. Elk product uit ons assortiment is gekoppeld aan een of meerdere ruimtes. Het voordeel is dat je zo in een oogopslag ziet welke producten in deze ruimte thuishoren en je wordt ondergedompeld in bijzondere, unieke en fraaie woonproducten specifiek daarvoor. Ontdek welke designproducten we hebben, bij welke ruimte die horen en hoe ze in jouw interieur tot hun recht kunnen komen. Er is in elk geval genoeg keuze om ideeën voor je woninginrichting op te doen.

Ga direct naar de ruimte van je keuze

Een keuze uit ruim 8.000 woonkamerproducten

De woonkamer is een ruimte waar je graag tot rust komt op je supercomfortabele bank, fluweelzachte fauteuil of uitnodigende schommelstoel. Om deze woonruimte niet alleen te voorzien van optimaal zitcomfort, kun je hem aanvullen met bijvoorbeeld bijzettafels, kasten, salontafels en dressoirs. Naast opbergruimte en designmeubels waarop je je mooiste spullen kunt laten zien, is er nog een belangrijk onderdeel dat niet mag ontbreken: verlichting. We hebben lampen in allerlei soorten en maten: van hanglampen tot vloerlampen. Zo doet een vloerlamp het bijvoorbeeld goed in de buurt van een bank. En een hanglamp fungeert misschien wel als functioneel licht wanneer je de woonkamer binnenloopt en het donker is. Elke woonkamer verdient ook een stukje gezelligheid en daarom hebben we honderden woonaccessoires die daar graag voor zorgen. Denk bijvoorbeeld aan vazen, sierkussens en plantenbakken waarmee je je interieur een woonupdate geeft.

Alles voor jouw ideale eetkamer

Bij de inrichting van een eetkamer spelen een aantal meubels een essentiële rol. Zo mogen een eettafel, een stel eetkamerstoelen en een hanglamp niet ontbreken. Met deze ingrediënten heb je alles in huis om op comfortabele wijze te genieten van je ontbijt, lunch of diner. Je kunt de eetkamer met meer dan alleen deze woonproducten vergezellen. Om het net wat anders aan te pakken, kun je voor barkrukken kiezen die aan je keuken grenzen, een eetbank gaan die aan een kant van je tafel staat of krukjes kiezen die handig zijn met visite. Om de eetkamer net wat meer sfeer te geven, dragen tafelaccessoires absoluut hun steentje hierin bij. Het gaat dan om bijvoorbeeld tafellinnen, dienbladen en karaffen. En om je zitmeubels nog wat comfortabeler te maken, kun je er gerust wat zitkussens aan toevoegen.

De tuin verdient ook de nodige aandacht

De ruimte waar je vast en zeker in de zomermaanden een groot deel van je tijd doorbrengt: de tuin. En voor degenen die geen tuin hebben is dat hoogstwaarschijnlijk een balkon of dakterras. Hoe dan ook: een buitenruimte die je kan voorzien van een of meerdere stoelen, een tafel en een bank. Zo ben je er in elk geval zeker van dat je comfortabel kunt genieten van het zonnetje wanneer jou dat uitkomt. Wil je optimaal genieten van de zon, het idee krijgen dat je op vakantie bent en jezelf voorzien van dat ultieme relaxgevoel? Dan is een ligstoel of fauteuil vast en zeker iets wat jou bij de inrichting van je buitenruimte kan helpen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten waardoor de kans groot is dat je iets vindt wat past bij je smaak. Om je avonden te verlengen en extra gezellig te maken, kan de gevarieerde collectie buitenlampen haar steentje bijdragen. Een tafellamp voor op je tuintafel, een lichtsnoer door een deel van je planten en een wandlamp voor een goed verlichte poort.