Design bureaustoelen: profiteer van kortingen tot 40%!

Zoek je een bureaustoel voor je werkplek thuis met een leuke korting? Flinders heeft een ruime collectie ergonomische bureaustoelen in de aanbieding. Van Scandinavische merken tot Italiaanse merken: de sale collectie is erg divers. Je kunt ook eens een kijkje nemen in de outlet bureaustoelencollecties van Hembridge, Zuiver, Menu en Magis. Je hebt bij ons de keuze uit vele moderne bureaustoelen in allerlei soorten, stijlen en kleuren. Zo is de kans heel groot dat je de ideale design bureaustoel voor bij jou thuis vindt. De design bureaustoelen outlet kan er elke dag weer anders uitzien. Houd deze bureaustoelen uitverkoop pagina daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete design kantoorstoel er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design bureaustoelen.

Design bureaustoelen outlet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design bureaustoelen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een design bureaustoel van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.