Design House Stockholm Outlet

Design House Stockholm outlet

In de Design House Stockholm outlet vind je alle topstukken van Design House Stockholm tegen hoge kortingen. De Design House Stockholm outlet bestaat uit de enige echte producten van Design House Stockholm, zoals tafellampen, hanglampen, en bijzettafels. Allemaal met de kwaliteit die je gewend bent van Design House Stockholm. Omdat de producten uit de Design House Stockholm outlet bijvoorbeeld gebruikt zijn in de showroom, of model hebben gestaan in een fotoshoot, bieden we deze producten aan tegen kortingen tot wel 40%! Vaak is de verpakking beschadigd of ontbreekt deze. Ook vind je in de Showroomsale designmeubels die vervangen zijn door een nieuwe collectie. Bekijk de Design House Stockholm outlet en ontdek hoe voordelig design kan zijn!
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 60 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 60 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Design House Stockholm.

Design House Stockholm outlet bij Flinders

De Design House Stockholm outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle producten van Design House Stockholm kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.