Fatboy Outlet

Fatboy outlet

In de Fatboy outlet profiteer je vandaag nog van hoge kortingen op echte Fatboy artikelen. Op deze pagina ontdek je hoe voordelig Fatboy kan zijn! Zo vind je in de Fatboy outlet verschillende design vloerkleden, zitzakken en meer. Houd de Fatboy outlet goed in de gaten, want de Fatboy outlet verwisselt voortdurend van producten. Meestal zijn er maar één of twee exemplaren beschikbaar, omdat de items uit de outlet van Fatboy bijvoorbeeld gebruikt zijn in een fotoshoot of als showroommodel in de winkel hebben gestaan. Hierdoor ontbreek de verpakking vaak en profiteer jij van kortingen tot wel 40%! Grijp je kans in de Fatboy outlet en bemachtig een topstuk tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 116 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 116 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Fatboy.

Fatboy outlet bij Flinders

De Fatboy outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Fatboy en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.