Kartell Outlet

Kartell outlet

Zijn Kartell producten voor jou net iets te prijzig? Goed nieuws, in de Kartell outlet vind je echte design topstukken met hoge kortingen! De Kartell outlet bestaat uit designiconen, met producten als stoelen, lampen, kastjes en woonaccessoires. De artikelen kunnen niet meer als nieuw verkocht worden omdat ze bijvoorbeeld gebruikt zijn voor een fotoshoot of als showroommodel in de winkel hebben gestaan, waardoor de verpakking ontbreekt. Daarom bieden wij deze Kartell artikelen aan tegen kortingen tot wel 40%! Kortom, neem een kijkje in de Kartell outlet en ontdek hoe voordelig producten van Kartell kunnen zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 242 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 242 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Kartell.

Kartell outlet bij Flinders

De Kartell outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle producten van Kartell kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Kartell en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.