Sorteren op

1-36 van 181 producten

Design plafondlampen: profiteer van kortingen tot 40%!

Een design plafonnière is ideaal om veel ruimte te besparen, maar vooral om veel licht te verspreiden in de woonkamer, hal, slaapkamer of badkamer. Er zit van alles tussen: kleine en grote exemplaren, praktische ontwerpen, maar ook bijzonder kunstige verschijningen. We hebben vele zwarte plafondlampen, moderne plafondlampen en industriële plafondlampen in de sale. Je kunt ook eens een kijkje nemen in de outlet plafondlampen collecties van Artemide, Vibia, Marset, Flos, Modular, Luceplan, Ingo Maurer, Martinelli Luce, DCW éditions en Lumina. Plafondlampen branden vaak langer dan andere lampen en daarom werkt het merendeel van onze lampen op duurzame led-verlichting. De design plafondlampen sale kan er elke dag weer anders uitzien. Houd deze uitverkoop pagina daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete design plafondlamp er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design plafondlampen.

Design outlet plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design plafondlampen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een design plafondlamp van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Plafondlampen Outlet
Filters
Merken
Eigenschappen
Prijs
Kleur
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Geschikt voor
Fitting
Wattage
Bediening
Hoogte verstelbaar
Dimbaar
Waterdichtheid
Kleurtemperatuur
Woonstijl
Ontwerper
Herkomst