Normann Copenhagen Outlet

Normann Copenhagen Outlet

Op zoek naar prachtige designproducten van Normann Copenhagen? Goed nieuws, in de Normann Copenhagen outlet vind je topstukken met hoge kortingen! Zo vind je onder andere de bekende stoelen, tafels en lampen in deze outlet. De meubels in de Normann Copenhagen outlet zijn bijvoorbeeld gebruikt in de showroom, of hebben model gestaan in een fotoshoot. Hierdoor kan de verpakking ontbreken, waardoor we kortingen bieden tot wel 40%! Dus wil jij een prachtig designitem van Normann Copenhagen, grijp je kans in de Flinders outlet van Normann Copenhagen!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 258 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 258 producten Terug naar boven

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen outlet bij Flinders

De Normann Copenhagen outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten van Normann Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Normann Copenhagen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.