Samsung Serif TV

‘De mooiste tv ooit”, zo wordt de Samsung Serif tv al genoemd. En daar heeft men groot gelijk in, want deze unieke tv is ontworpen door Ronan en Erwin Bouroullec. De gebroeders Bouroullec ken je wellicht al van naam, want deze designers ontwierpen onder andere voor Vitra, HAY en Flos de mooiste designproducten. Nu hebben zij dus in samenwerking met fabrikant Samsung een ontwerp gelanceerd om de tv opnieuw vorm te geven. En dat is gelukt, want de Samsung Serif tv heeft zelfs het London Design Festival gehaald. Bestel deze unieke tv nu via Flinders en ontvang gratis installatie en 2 jaar premium garantie!

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Kies jouw Samsung Serif tv

Op deze pagina vind je meer informatie over de prachtige Samsung Serif TV. Wil jij ook zo’n unieke tv in huis? Profiteer dan nu van gratis installatie en 2 jaar premium garantie als je een Samsung Serif tv bestelt via Flinders. Klik hiervoor op onderstaande button en vul bij je bestelling op de Samsung website deze WINKEL ID in: FLI13 (en klik op opslaan). We wensen je veel kijkplezier!

Samsung Serif TV kiezen (met winkel ID FLI13)

GEBRUIK WINKEL ID FLI13 VOOR GRATIS INSTALLATIE EN 2 JAAR PREMIUM GARANTIE*

*Vul de winkel ID in en klik op opslaan

Samsung Serif preview

Het ontwerp van de Samsung Serif TV

Bijzonder aan de Samsung Serif tv is het zogenaamde I-design. Bekijk je de tv vanaf de zijkant, dan ontdek je er namelijk de hoofdletter ‘i’ uit het Serif lettertype in. Dit is precies waar de tv zijn naam aan te danken heeft. Dankzij de bredere richel aan de onderkant kun je de Samsung Serif tv zo op een kastje of de grond zetten. Je kunt ook een bijpassende vierpoot aanschaffen en die als standaard gebruiken. Bovendien is de bovenkant van de tv breed genoeg om dienst te doen als plankje. Handig! Ontdek de visie voor deze bijzondere tv in onderstaand filmpje.

Meer inspiratie

Van alle gemakken voorzien

De Samsung Serif tv is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 40 inch, 32 inch en 24 inch. De twee grootste varianten zijn te koop in de kleuren wit en donkerblauw. Voor de kleinste variant, de Samsung Serif tv Mini, is verkrijgbaar in wit en rood. Alle modellen zijn voorzien van Smart TV-functies, een Bluetooth-verbinding, HD-audio en een volledig vernieuwde afstandsbediening. Kortom, met de Samsung Serif tv haal je niet alleen een schitterend ontwerp in huis, maar ook nog eens een zeer gebruiksvriendelijke tv.  Bekijk meer Samsung Serif specificaties.

Samsung Serif tv opties

Kies jouw Samsung Serif tv

Wil jij ook zo’n unieke tv in huis? Profiteer dan nu van gratis installatie en 2 jaar premium garantie als je een Samsung Serif tv bestelt via Flinders. Klik hiervoor op onderstaande button en vul bij je bestelling op de Samsung website deze WINKEL ID in: FLI13 (en klik op opslaan). We wensen je veel kijkplezier!

Samsung Serif TV kiezen (met winkel ID FLI13)

GEBRUIK WINKEL ID FLI13 VOOR GRATIS INSTALLATIE EN 2 JAAR PREMIUM GARANTIE*

*Vul de winkel ID in en klik op opslaan

Naar boven